30 de novembre de 2020 30/11/20

Tormo (PP): “La nostra platja mereix la inversió de l'Estat, no sols les ajudes del Consell”

Tormo (PP): “La nostra platja mereix la inversió de l'Estat, no sols les ajudes del Consell” - (foto 1)
  • María Tormo, portaveu del PP a Almassora, considera que “hi ha que alçar la veu per a exigir a Sánchez la declaració de zona catastròfica i actuar immediatament”

“La platja d'Almassora no pot limitar-se a cobrar ajudes del Consell. Hem d'alçar la veu i barallar a Madrid la injecció del Govern d'Espanya que garantisca que la nostra costa torna a la normalitat immediatament. Des del PP el promourem i qui vulga sumar-se, serà benvingut”.

María Tormo, regidora i portaveu del PP a Almassora, ha reivindicat la defensa dels veïns de la localitat que resideixen en el litoral per a garantir “que no sols el Consell, sinó també el Ministeri de Transició Ecològica, actuen amb urgència i aproven ajudes per a actuar sobre una situació d'extrema gravetat”.

La portaveu ha donat suport a la declaració de zona catastròfica per a recuperar un litoral que ha patit la devastació provocada per la borrasca Gloria. “Ho demanem després que fa exactament tres anys, el 27 de gener de 2017, el Consell de Ministres del Govern d'Espanya, llavors del PP, aprovara aquesta mesura per a invertir i recuperar en temps rècord els danys causats en la costa de *Castellon per un duro temporal”.

Tres anys després, “el temporal històric que com bé deia l'alcaldessa ha patit Almassora, no pot limitar-se a rebre ajudes del Consell. Cal anar molt més allà i volem que l'alcaldessa se sume a la nostra demanda i reivindique a Pedro Sánchez la intervenció que mereixen les nostres famílies: ajudes, obres i recuperació”.

El 24 de març de 2017, el llavors ministre de Foment, Íñigo de la Serna, acompanyat per la secretària d'Estat de Medi Ambient “va visitar la nostra província”. Va ser un duro temporal, ha recordat Tormo, “però aquest ha sigut històric i des del Govern d'Espanya, aqueix que ha doblegat el nombre de nòmines per a pagar al doble de ministres, no ha piulat”. Tampoc a nivell municipal l'alcaldessa ha reivindicat l'actuació del Ministeri de Transició Ecològica però “nosaltres li convidem al fet que se sume a la nostra demanda i ho faça pel bé dels veïns. Almassora mereix que, com va ocórrer fa tres anys, el Consell de Ministres aprove aquesta declaració de zona catastròfica, autoritze les ajudes i comence a treballar perquè per Setmana Santa la platja estiga recuperada i llista per a l'arribada de turistes. En 2017 va ser possible, esperem que ara que Sánchez ha multiplicat el nombre de ministeris actue, almenys, amb la mateixa urgència”.

Pujar