12 d’agost de 2020 12/8/20

Tejeda i Queral presenten l’oferta guanyadora per a l’adjudicació del xiringuito d’Almassora

Tejeda i Queral presenten l’oferta guanyadora per a l’adjudicació del xiringuito d’Almassora - (foto 1)
  • La mesa de contractació es reuneix la setmana vinent per a accelerar l’obertura

L'Ajuntament d'Almassora ha proposat com a adjudicatària del concurs públic per a la instal·lació del quiosquet de la platja a la UTE formada per Félix Tejeda i Ramón Queral. La seua oferta de 501 euros ha resultat la més avantatjosa de les dues que es van presentar a la licitació i, per tant, és la triada pels tècnics municipals com a proposta per a adjudicació.

D'aquesta manera, la signatura ja ha presentat la documentació pertinent en el registre i la mesa de contractació del consistori es reunirà la setmana vinent per a formalitzar l'adjudicació. Així, si el procediment continua segons el que es preveu, el muntatge i obertura de la instal·lació a la platja de Benafelí d'Almassora podria produir-se en qüestió de dies amb l'objectiu de dinamitzar la costa.

Les condicions del concurs públic habiliten als seus adjudicataris a gestionar el recinte durant quatre anys, en els quals podran dedicar-se a la venda de refrescos i begudes, així com d'aliments freds com a calents. Tot això tindrà lloc en una caseta de fusta que s'instal·larà a la platja de Benafelí amb una superfície màxima de 20 metres quadres i amb una tarima perimetral de fins a 120 metres quadrats.

Els responsables del negoci hauran de fer-se càrrec de les instal·lacions interiors i el subministrament, muntatge i manteniment de la tarima de fusta exterior, així com dels estris necessaris per a portar a càrrec l'activitat. Entre les seues obligacions figura també la neteja diària i desinfecció de les instal·lacions objecte de la concessió. En cap moment podrà abocar a la mar o a la sorra l'aigua resultant d'aquestes operacions.

El regidor de Platges, Joan Antoni Trenco, ha agraït a les persones que han participat en el concurs el seu interès per apostar per la platja d'Almassora per a la gestió dels seus negocis d'oci i ha recordat a la població la necessitat de gaudir de la temporada estival amb mesures sanitàries per a evitar la propagació del coronavirus.

D'aquesta manera, i a instàncies del consistori i el Ministeri per a la Transició Ecològica, els gestors del quiosquet hauran de cuidar la neteja en els voltants, accessos i zona de platja, el buidatge de papereres i la retirada de bosses, plàstics, gots o qualsevol altre element que pogués existir en un radi de 50 metres al voltant del quiosc.

Pujar