4 d’agost de 2020 4/8/20

PP: "El tancament del club de tennis d'Almassora provoca la fugida d'esportistes a altres localitats"

PP: "El tancament del club de tennis d'Almassora provoca la fugida d'esportistes a altres localitats" - (foto 1)
  • Les instal·lacions segueixen tancades malgrat que fa dos setmanes es van acondicionar les pistes de terra batuda. Si no es reobri, podrien tornar a danyar-se per la calor

El club de tennis d'Almassora manté tancades les seues instal·lacions el que ha provocat que molts afeccionats s'hagen desplaçat a altres localitats per a poder gaudir de la pràctica d'aquest esport. Més de tres mesos després del decret d'estat d'alarma i el tancament continuat d'aquestes instal·lacions, es van fer treballs de conservació en les pistes de terra batuda que de no rebre la conservació adequada podrien tornar a resultar danyades per les altes temperatures.

Des del Partit Popular, després de rebre les queixes d'usuaris per la situació d'aquestes dependències, han anunciat que consultaran al PSPV pel motiu d'aquesta mesura que perjudica directament milers d'usuaris.

Cal assenyalar que molts clubs de la província van reobrir les seues instal·lacions en la fase dues del desconfinament. “Som conscients que el club d'Almassora és una instal·lació pública explotada en concessió per una empresa. No obstant això, no per això hauria de retardar-se la seua reobertura quan és un esport en el qual no existeix contacte físic. A més, a Almassora compta amb un gran nombre d'afeccionats i socis que esperen des de fa setmanes la volta a l'activitat”, ha explicat Paco Soriano, regidor del PP a Almassora.

Des del Partit Popular d'Almassora, confien que el PSPV, que governa en la localitat, atenga les demandes dels veïns que reclamen utilitzar aquestes instal·lacions “i done una data concreta i real”. De fet, una de les queixes que han plantejat molts usuaris, “tal com han explicat des del Grup Municipal del Partit Popular, “és que les dates que s'han anunciat al llarg d'aquest mes de juny han anat caient una després d'una”.

Així les coses, “a les portes del mes de juliol”, confiem que les dependències puguen reobrir la seua activitat el mes vinent “amb totes les garanties per als usuaris i amb les millors condicions per als esportistes”, ha declarat Soriano.

Pujar