elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Suspeses les festes de Fàtima a Almassora pel coronavirus

Suspeses les festes de Fàtima a Almassora pel coronavirus
  • Comissió i Ajuntament acorden la cancel·lació de tots els actes de juny

La comissió cultural del Grup Fátima i l'Ajuntament d'Almassora han acordat la suspensió de les festes en honor a la Verge de Fàtima, previstes per al mes vinent de juny. La pandèmia de coronavirus impedeix la celebració d'uns festejos multitudinaris que habitualment donaven la benvinguda a l'estiu. Per això, totes les activitats previstes queden suspeses.

“Hem treballat molt i molt dur durant aquest exercici amb la finalitat de poder proporcionar un any més un programa de festes concordes al nostre barri, i humilment estem segurs que l'havíem aconseguit”, han indicat els representants de la comissió. No obstant això, cap dels esdeveniments programats podran dur-se a terme en aquesta ocasió per a complir les recomanacions sanitàries.

Així ho han acordat el consistori i la comissió a través d'una reunió telemàtica en la qual han participat l'alcaldessa, Merche Galí; la regidora de Festes, Isladis Falcó; i una representació dels veïns del barri. Les dates previstes en el programa no poden complir-se amb esdeveniments com el concert de la Húngara  bous al carrer o la presentació de la reina i la seua cort d'honor. Tampoc és possible dur a terme les activitats gastronòmiques ni la missa i romiatge en honor a la Verge de Fàtima.

A més, l'organització ha recordat que les festes del barri són motiu de trobada per a veïnat que aglutina a persones d'edats diferents entre les quals ara figuren col·lectius de risc per al cas de la COVID-19. “L'actitud de la comissió és de màxima responsabilitat perquè tots sabem que el prioritari és la salut en aquest moment i que quan la situació ho permeta ja hi haurà temps per a celebracions”, segons la regidora de Festes.

En aquest sentit, els representants veïnals han començat a treballar en la confecció del programa de festes 2021. “La referència la tenim i ara ens toca, com menys, complir amb el que ens havíem proposat per a 2020 i fins i tot intentar millorar-ho per a 2021”, segons han indicat.

Pujar