15 de novembre de 2019 15/11/19

El PP sol·licita incloure una partida de 80.000 euros per a subvencionar a empreses que contracten a veïns

El PP sol·licita incloure una partida de 80.000 euros per a subvencionar a empreses que contracten a veïns - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora sol·licitarà "als dos ajuntaments que governen el municipi" la inclusió d'una partida de 80.000 euros en el pressupost de 2018 que permeta engegar un programa de subvencions a empreses de la localitat que contracten a veïns.

  La iniciativa que reclama el PP, que també està contemplada en el pacte de govern que tots dos partits van segellar el 13 de juny de 2015, "pretén contractar a ciutadans que estiguen aturats i que gràcies a aquest programa de subvencions puguen trobar una oportunitat laboral".

  Fernando Oliva, regidor del Partit Popular a Almassora, ha assenyalat que la mesura, inclosa en una esmena que el PP defensarà el dilluns en el ple del pressupost, "aposta, un any més, per fomentar la contractació en el municipi a força d'iniciatives que generen oportunitats als nostres veïns".

  En aquest sentit, ha considerat el regidor del PP, "creiem, i així ho hem defensat en cada pressupost, que a més de crear plans propis d'ocupació, s'hauria de fomentar la emprenedoria i la bonificació fiscal als empresaris que decidisquen emprar a veïns en atur". Aquesta és, tal com ha indicat Oliva, "una iniciativa més que ha de contribuir a reduir les llistes de l'atur i a donar opcions de treball a qui encara no les ha trobat".

  En paral·lel, ha assenyalat el regidor, "vam seguir reclamant a tots dos partits que treballen de forma coordinada per a obtenir els millors resultats per als nostres veïns. Per açò, també hem reclamat la inclusió de 12.000 euros per a finançar un viver d'empreses que permeta desenvolupar projectes de negoci en el nostre municipi, a més de reclamar serveis, com els quals ens ofereix Espaitec, a través de convenis que permeten a Almassora aprofitar-se de la cartera de prestacions d'aquest espai habilitat en la Universitat Jaume I".

  ocultar
  El PP sol·licita incloure una partida de 80.000 euros per a subvencionar a empreses que contracten a veïns
  Pujar