3 de desembre de 2020 3/12/20

La Nit de Sant Joan arriba a Botànic i la platja d’Almassora

La Nit de Sant Joan arriba a Botànic i la platja d’Almassora - (foto 1)

    Almassora celebrarà la Nit de Sant Joan amb sengles sopars de ‘pa i porta’ en la plaça Botànic Calduch i la platja. D'aquesta forma, el nucli urbà donarà la benvinguda a l'estiu en la nit del dissabte 22, mentre que la festa a la platja serà un dia més tard. Les inscripcions per a participar de forma gratuïta en totes dues celebracions ja estan obertes en el punt d'informació del consistori.

    La regidora de Festes en funcions, Isladis Falcó, ha presentat aquest matí la programació dissenyada pel seu departament, que inclou l'actuació del Duo Harmonia en la plaça Botànic el dissabte 22 a les 22.00 hores. L'encés de la foguera està previst per a les 23.30 hores. Igual que l'any passat, Falcó ha animat al veïnat del barri a inscriure's fins al dijous 20 per a reservar plaça.

    D'altra banda, la festa es traslladarà a la platja en la nit del diumenge amb un sopar de ‘pa i porta’ que arrancarà a les 22 hores i que comptarà amb l'actuació de l'acadèmia de ball Clau i Compàs. Com de costum, la celebració tindrà lloc en la zona del Xopar i la batucada arrancarà a les 23 hores des del carrer Venècia fins a l'inici de la foguera. El correfocs està previst per a les 00.15 hores en el mur. 

    Pujar