19 de setembre de 2020 19/9/20

PP: “Sanitat retrasa quatre mesos consultes d'oftalmologia a veïns d'Almassora”

PP: “Sanitat retrasa quatre mesos consultes d'oftalmologia a veïns d'Almassora” - (foto 1)
  • El PP reivindica l'especialitat que el PSPV ha suspés en Pío XII i reclama la prestació enfront a les retallades que aplica el Consell i blanqueja l'ajuntament

MÉS FOTOS
PP: “Sanitat retrasa quatre mesos consultes d'oftalmologia a veïns d'Almassora” - (foto 2)

La Conselleria de Sanitat ha retardat quatre mesos consultes d'oftalmologia a veïns d'Almassora. Així ho han revelat ciutadans de la localitat al Grup Municipal del Partit Popular a Almassora que s'ha fet eco del malestar d'una població a la qual el PSPV li ha retallat especialitats mèdiques que es prestaven en el Centre Sanitari Integrat de Pío XII.

Els pacients afectats, tots dos d'oftalmologia, haurien d'haver sigut atesos en el Centre Sanitari Integrat d'Almassora però el PSPV va suspendre la consulta. Així les coses, la citació prevista per al Centre d'Especialitats de Jaume I, a Castelló, per al 28 d'octubre en tots dos casos, ha quedat ajornada per a febrer de 2020.

“És injust que un pacient que ha esperat mesos per a ser atés reba una notificació en la qual se li comunica que ha d'esperar quatre mesos més”. “Hauríem de garantir l'excel·lència en els serveis mèdics, perquè són vitals i no poden estar sotmesos a les retallades d'un PSPV que prioritza les nòmines d'À Punt i les d'alts càrrecs i assessors”.

Per a María Tormo, regidora del PP a Almassora, “la localitat ha patit una sagnia de pèrdues que provoquen en els nostres veïns trasllats que abans no eren necessaris”. Al març de 2011 el PP va posar en marxa el Centre Sanitari Integrat de Pío XII “precisament amb l'objectiu de facilitar a la nostra població especialitats mèdiques i facilitar-los l'accés a les mateixes sense necessitat de traslladar-se a Castelló”.

En pocs anys, el PSPV “ha aplicat retallades que ens fan perdre prestacions bàsiques”. Des del PP, “com ja vam fer aquest estiu denunciant la retallada en el consultori mèdic de la platja, continuarem exigint inversió i servei per als nostres veïns, com vam fer aquest passat dilluns en ple. Perquè mentre la sanitat salva vides, la televisió sol li garanteix a Puig la propaganda i publicitat que desitja”.

Pujar