elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IX Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora encara la recta final després de servir 11.500 racions

La IX Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora encara la recta final després de servir 11.500 racions

    Els 16 bars i restaurants adherits a la IX Ruta de la Tapa i el Vi es preparen per a la recta final de la cita gastronòmica, la qual torna demà als locals d'Almassora per quart cap de setmana consecutiu. Amb un catàleg de prop de mig centenar de propostes i la possibilitat de maridar les tapes amb vi blanc i negre, aquestes jornades han suposat la preparació de 11.500 racions.

    El regidor de Comerç, Roger Beltrán, ha animat a veïns i visitants a “eixir a gaudir de la ruta de la tapa” i a “omplir els bars, restaurants i terrasses” en un cap de setmana en el qual la previsió meteorològica deixa sol i temperatures més suaus. Des del migdia del divendres i fins a la nit del diumenge, els locals serviran aquestes combinacions de plat i beguda per un preu de tres euros.

    Cal recordar que el jurat professional d'aquesta Ruta de la Tapa i el Vi ha triat els plats de Kebab Manhatthan, Casa María i Candilejas Resto Bar com els millors de l'edició. El públic també pot votar les millors tapes a través de l'App de la ruta o utilitzant les paperetes que trobaran en els restaurants. Si utilitzen aquest sistema poden, a més, entrar en el sorteig de cinc sopars per a dues persones patrocinades per Tallers Queral, Tambors de Passió, Divino Vins, Aproca i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Almassora i tres lots de productes que es regalaran en finalitzar l'esdeveniment. 

    Les elaboracions finals, amb un llistat dels ingredients i localització dels negocis, estan disponibles en l'aplicació de la ruta -gratuïta i disponible per a sistemes IOS i Android- i en els més de tres mil fullets editats per a l'ocasió. Els caldos seleccionats per a acompanyar els plats són el blanc Flor de Taronger (Bodegas Flors, IGP Castelló) i el negre Biberius roure (Bodegas Comenge, DO Ribera del Duero).

    Pujar