24 d’octubre de 2020 24/10/20

Rosa Martínez i Miguel Bou s’alcen amb la IV Travessia Platja d’Almassora

Rosa Martínez i Miguel Bou s’alcen amb la IV Travessia Platja d’Almassora - (foto 1)
  • La prova reunexi 200 nadadors per a recórrer 1.800 metres en aigües obertes

MÉS FOTOS
Rosa Martínez i Miguel Bou s’alcen amb la IV Travessia Platja d’Almassora - (foto 2)
Rosa Martínez i Miguel Bou s’alcen amb la IV Travessia Platja d’Almassora - (foto 3)
Rosa Martínez i Miguel Bou s’alcen amb la IV Travessia Platja d’Almassora - (foto 4)

Rosa Martínez i Miguel Bou s'han alçat aquest migdia amb el trofeu IV Travessia Platja d’Almassora després de recórrer els 1.800 metres en aigües obertes en 23’22’’ i 22’59’’ respectivament. La cita, a la qual han acudit 200 nadadors, ha arrancat a les 10 hores amb l'eixida marcada pel ritme de Tambors de Passió des de Vora Riu i la presència del nadador sord-cec Jorge España.

Els primers a travessar la meta han sigut, en categoria femenina, Rosa Martínez (C.N. Vila-real), Andrea Piqueras (Club Natació Dofí) i Sonia Ruiz (Vila-Swim). En l'apartat masculí s'ha imposat Miguel Bou (C.N. Aquàtic Les Marines) per davant de Josué Alcanyís (C.N. Fènix Manises) i Josep Ortega (Vila-Swim).

El Club Natació Bromera, presidit per Susana Caro, ha organitzat la prova amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almassora i nombroses entitats que s'han sumat a la causa per a promoure l'esport i la salut entre persones de totes les edats. De fet, a la prova absoluta s'ha sumat el circuit no competitiu per a xiquets i xiquetes de 10 i 14 anys que ha conclòs amb el lliurament de medalles i pilotes a càrrec de l'alcaldessa, Merche Galí, i el regidor d'Esports, Sergio Gómez.

En categoria local femenina ha vençut Sara Ojeda, de Fanàtic Swim, mentre que Tania Martínez (Trivila) ha obtingut el segon lloc i Begoña Pardo (C.N. Bromera Almassora) ha quedat en tercer lloc. En l'apartat masculí el triomf ha sigut per a Juan Manuel Rovira (C.N. Albacora Castelló), la plata per a Víctor Albiol Hidalgo (Vila-Swim) i el bronze per a Francisco Manuel Ramírez (Vila-Swim).

Pujar