22 d’octubre de 2019 22/10/19

Representants de tots els grups municipals d'Almassora acudiran a la trobada amb Costes

Representants de tots els grups municipals d'Almassora acudiran a la trobada amb Costes - (foto 1)

  L'alcaldessa d'Almassora, Susanna Nicolau, ha convocat als portaveus de tots els grups polítics amb representació en el municipi amb l'objectiu de preparar la reunió que mantindran el pròxim 26 de gener amb la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, Raquel Orts, i del sotsdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz. La primera edil, la primera tinent d'alcalde, Merche Galí, i la regidora de Platges, Amaya Gómez, acudiran a la cita en companyia dels representants del Partit Popular, Se Puede, Ciutadanos i el regidor no adscrit Sergio Manrique. 

  Després de la trobada d'avui, Nicolau ha reiterat que la postura municipal se centrarà a obtenir de Medi Ambient una data per a l'inici dels treballs de regeneració, paralitzats des de juliol de 2016. Els representants municipals exigiran que el Ministeri mantinga la consignació pressupostària del projecte, independentment de que canvie o no a l'empresa concessionària, per a “no perdre els diners assignats i trobar-nos amb les obres bloquejades durant més temps”.

  “Les intervencions necessàries per a retornar la dignitat a les costa d'Almassora són básiques per al desenvolupament del municipi, per la qual cosa considerem primordial la unió de totes les forces polítiques en defensa dels interessos dels veïns”, ha assegurat l'alcaldessa. Per la seua banda, la primera tinent d'alcalde, Merche Galí, ha manifestat la voluntat de l'equip de govern de “donar una resposta als veïns al més prompte possible, que porten quasi dos anys patint la molèsties de les obres i volen saber quan acabaran”.

  Ajudes pels danys del temporal de desembre

  El ple de l'Ajuntament d'Almassora va aprovar ahir una moció conjunta de tots els grups mitjançant la qual instarà al Govern central a que porte a terme les actuacions necessàries per a la regeneració, recuperació i condicionament de les platges del litoral valencià tan ràpid com siga possible després dels danys ocasionats pel temporal del passat mes de desembre.

  Durant la sessió plenària l'edil de Platges, Amaya Gómez, va informar que els tècnics municipals estan ultimant un informe que quantificarà els danys econòmics produïts pel temporal. El consistori farà arribar aquest informe tant al Ministeri de Medi ambient com a l'Agència Valenciana de Turisme per tal de sol·licitar la seua col·laboració en la reparació de les destrosses causades.

  ocultar
  Representants de tots els grups municipals d'Almassora acudiran a la trobada amb Costes
  Pujar