29 de novembre de 2020 29/11/20

Reparen la façana del centre social de la tercera edat d'Almassora

Reparen la façana del centre social de la tercera edat d'Almassora - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Almassora treballa per a posar a punt el centre social de la tercera edat del carrer Sant Felipe després de detectar desperfectes en la façana. La intervenció ha començat aquest matí amb la reparació de la cornisa exterior i continuarà amb l'eliminació de les esquerdes i la pintura de la façana, treballs que executaran empreses locals.

    El pressupost del manteniment de la façana és de 3.462,11 euros, una intervenció executada amb fons de Serveis Públics amb la intenció que aquest edifici oferisca una imatge millor als majors d'Almassora que ho utilitzen com a centre d'oci. El regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha assenyalat que, després de la reparació exterior, el seu departament encarregarà la pintura perquè a la volta de les vacances d'estiu el centre opere amb normalitat i evitar així molèsties als usuaris.

    Cal recordar que fa un any el consistori va dur a terme treballs de reforma i adequació del local després de vèncer la concessió a l'empresa que gestionava el negoci. Les arques municipals van afrontar la reparació del sistema de desguàs de la cuina, l'enrajolat, la compra de nou mobiliari per al saló d'actes i la instal·lació d'una barana d'accés a l'escenari per a evitar caigudes, a més de la pintura de l'interior de l'edifici i altres millores en seguretat.

    Des de setembre de 2015 una empresa local s'encarrega del negoci per un pressupost anual d'1.201 euros. Aquest servei permet atendre als majors que ho utilitzen com a sala de balls i reunió, a més de les associacions de la tercera edat que tenen les seues seus a l'interior d'aquestes dependències.

    Pujar