6 d’abril de 2020 6/4/20

El PP reivindica la defensa de la costa "enfront d'una alcaldessa que es plega al càstig de Sánchez"

El PP reivindica la defensa de la costa "enfront d'una alcaldessa que es plega al càstig de Sánchez" - (foto 1)
  • Tormo (PP): “Els nostres veïns perden quan Galí assumeix que les platges no estaran operatives per a Setmana Santa perquè el PSOE no ha destinat ni un euro”

El Partit Popular d'Almassora ha reprovat l'actitud de condescendència amb la qual l'alcaldessa socialista, Merche Galí, ha assumit que les platges no estaran operatives per a la temporada de Setmana Santa. “És insòlit que en lloc de plantar cara al Govern del seu cap de files, Pedro Sánchez, es limite a assumir que aquesta és la realitat i no hi ha una altra opció viable”.

Per a María Tormo, regidora i portaveu del PP a Almassora, “els nostres veïns mereixen que defensem els seus interessos fins a l'últim estament i no que ens limitem a assumir com a inalterable un càstig, el que aplica el PSOE, que degrada el nostre litoral”.

En aquest sentit, Tormo ha exigit hui que si “Sánchez va tindre temps per a vindre a fer el paperot a les nostres platges fa més de tres setmanes, hauria d'haver sigut igual de diligent per a aprovar les ajudes que mereix una platja castigada per una borrasca històrica”. No obstant això, ha assenyalat la regidora, “estem acostumats al fet que l'esquerra es passege, es faça fotos i done titulars, però que després, a l'hora de treballar i donar solucions, s'esfume”.

Aqueix model, ha considerat Tormo, “és el que condemna al nostre litoral a la situació d'abandó en el qual es troba actualment”. “Encara estem esperant que aqueix Consell de Ministres dels dimarts aprove un paquet d'ajudes i siguem capaces de posar a punt la nostra platja com va fer el Govern de Rajoy amb el temporal de gener de 2017”. Encara, ha afegit la portaveu, “estem esperant que el president de la Diputació es digne a vindre a Almassora no per a inaugurar places ja inaugurades, que està molt bé, sinó per a anunciar ajudes a una platja ignorada pel seu partit”.

Des del PP, “defensarem els drets dels nostres veïns, tots. Perquè la platja és un bé comú que mereix serveis i protecció, inversions que la posen en valor i frenen la regressió i l'abandó amb el qual l'esquerra enceba les nostres costes”.

Temporal Gloria a la Comunitat Valenciana

Temporal Gloria a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
Pujar