12 d’agost de 2020 12/8/20

El PP reitera la necessitat de reforçar la frequència de recollida de voluminosos

El PP reitera la necessitat de reforçar la frequència de recollida de voluminosos - (foto 1)
  • Rovira recorda que el passat juliol va pregar un reforç dels dies de recollida per a evitar que “Almassora estiga bruta i acabe convertida en un ecoparc”

El Partit Popular d'Almassora ha tornat a proposar al govern d'esquerres que governa la localitat, PSPV i Ciutadans, un reforç de la freqüència del servei de recollida d'objectes voluminosos en la localitat. El prec, que ja ho va presentar la regidora del PP, Silvana Rovira, en el ple del passat mes de juliol, “és urgent que siga pres en compte perquè és evident que el problema persisteix”.

Tal com ha indicat l'edil, “la recollida solament es produeix un dia per setmana i el volum de sol·licituds és tal que donen cites amb 10-15 dies des que sol·licites la prestació”. Des del PP, considera Rovira, “es tracta d'una prestació bàsica que si és necessari reforçar s'ha de fer”. De fet, “la imatge d'Almassora no pot ser la d'un abocador, com lamentablement ja estem acostumats i la solució ve per una major conscienciació i un reforç d'un servei que sens dubte es queda curt”.

Des del Partit Popular “no és la primera vegada que tendim la mà per a resoldre problemes que són d'interès comú”. Rovira explica “que com a servidors públics hem de donar respostes eficaces i àgils per a evitar enquistar problemes que es reprodueixen de forma constant”. En aquest sentit, “si el contracte subscrit actualment és escàs per a la demanda registrada, hem d'actuar amb respostes efectives i pràctiques”.

Rovira ha assenyalat la seua intenció de “reiterar de nou la proposta a fi que siga tinguda en compte”. És cert, considera la regidora, “que cal educació i conscienciació sobre aquest tema, perquè el carrer és de tots i entre tots hem de preservar-la i mantenir-la neta. No obstant açò, si hi ha una major demanda, com hem observat en els últims anys, no podem donar l'esquena i ignorar el problema. La nostra mà tendida i el nostre esforç per a garantir als nostres veïns el servei que mereixen”, ha considerat la regidora.

Pujar