elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reclama “més treball i menys propaganda” per a garantir la neteja d'Almassora

El PP reclama “més treball i menys propaganda” per a garantir la neteja d'Almassora
  • Contenidors que desborden fem, estris amuntegats al costat de depòsits de reciclatge o falta de neteja d'àrees públiques són queixes habituals dels veïns

El Grup Municipal del Partit Popular ha reclamat al PSOE i el seu soci de Ciutadans el treball que garantisca la conservació i manteniment de la localitat després de les queixes de desenes de veïns que lamenten l'estat d'abandó i la falta de condicionament de molts espais públics.

Tal com relata el regidor del PP a Almassora, Arturo Soler, “l'objectiu del PSOE sempre ha sigut el de cobrar, però mai el de garantir una prestació útil a la població”. “Només així s'entén que residus acumulats en contenidors que desborden s'acumulen durant dies sense que s'habiliten solucions”. “O en el cas dels estris, amb aglomeracions de residus que es prolonguen dies i que projecten una imatge degradada del nostre poble”.

Des del Partit Popular d'Almassora, tal com ha recordat el regidor, “hem reclamat durant anys un reforç de la prestació del servei”. No obstant això, la realitat “és que el PSOE només inverteix en propaganda i s'oblida de treballar”. Perquè la seua única acció en aquest sentit “va ser la de pactar amb Compromís l'any 2015 una pujada de la taxa de fem d'un 15% que ens cobra a la població des de fa més de cinc anys sense que el servei haja millorat”.

Per tot això, reclama Soler, “és urgent que els qui s'encarreguen d'administrar els diners d'Almassora siguen conscients de la necessitat de reforçar els sistemes de neteja perquè si van ser tan àgils per a pujar-nos la taxa també haurien de ser-ho per a prestar un servei eficaç”, ha considerat el regidor.

Des del PP, “continuarem exercint d'altaveu de la ciutadania i traslladant les queixes perquè siguen tingudes en compte. Perquè és evident que amb l'aparell de propaganda que ha forjat el PSOE a costa de la butxaca dels ciutadans el nostre poble, en lloc d'estar net, està cada vegada més brut”.

Pujar