elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reclama un poliesportiu per a Almassora i acabar el trinquet que pateix anys de retard

El PP reclama un poliesportiu per a Almassora  i acabar el trinquet que pateix anys de retard
  • “Les instal·lacions esportives són un absolut caos” i “urgeix ja dotar al nostre poble de un nou pavellón que suplisca les manques d'un pavelló amb 40 anys”

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat a l'alcaldessa que “treballe per l'esport en la localitat” que després de sis anys “continua esperant un pavelló poliesportiu que responga a les necessitats d'esportistes federats, clubs locals i aficionats que segueixen hui sense unes instal·lacions en condicions”.

Des del Partit Popular, “la reclamació d'un pavelló esportiu adaptat a les diferents disciplines del nostre municipi i ajustat a les necessitats d'una població que ha crescut de manera considerable en els últims anys, fins a superar els 26.000 habitants, exigeixen una implicació real amb aquest tema”.

Paco Soriano, regidor del PP en la localitat, ha lamentat que “en data de hui seguim sense conéixer el futur d'aquesta demanda que no té ideologia, perquè és de tot el poble”. “Per contra, continuem convivint amb pegats que no resolen els problemes i que malgrat les inversions no eviten filtracions com va ocórrer recentment en el pavelló B on es desenvolupen entrenaments diàriament”.

Des del PP exigeixen al PSOE i al seu soci de Ciutadans a “creure en l'esport en el nostre municipi” amb una inversió “ambiciosa, real i convençuda que permeta dotar als clubs de la població amb una infraestructura adaptada i dimensionada a les necessitats”.

I en paral·lel, recorda Soriano, “concloure el trinquet municipal”. Una obra projectada pel PP l'any 2014 i planificada en 2015 per a iniciar aqueix mateix any les obres “i que hui segueix sense concloure's”. “Al canvi d'ubicació aprovat en el mandat 2015-19 entre PSOE i Ciutadans sumat a les modificacions d'obres periòdiques ha suposat un sobrecost en una infraestructura que hui segueix bloquejada i sense termini de finalització d'obres. L'esport es mereix molt més”, ha conclòs Soriano.

Pujar