elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reclama a l'alcaldessa que ixca del despatx i reforce la neteja a Almassora

El PP reclama a l'alcaldessa que ixca del despatx i reforce la neteja a Almassora
  • El PP es fa ressò de les queixes de veïns per la degradació de carrers, parc i jardins “que exigeixen un servei acord amb la taxa que el PSOE va pujar en 2015”

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat a l'alcaldessa socialista de la localitat que isca del despatx i trepitge el carrer per a reforçar la neteja d'un municipi “que no mereix pagar impostos de primera i rebre serveis de tercera”.

Així ho ha considerat la portaveu del PP en el municipi, María Tormo, qui ha lamentat que el PSOE no tinguera complex a pujar un 15% la taxa de fems als veïns i no obstant això, siga incapaç de garantir el servei òptim de neteja que mereix la població.

“Calles, parcs i jardins es troben en un estat lamentable. No es realitza una neteja concorde a les necessitats de la població i el resultat és que el nostre poble està brut. És el sentiment generalitzat d'uns veïns que no entenen com paguen impostos quantiosos i, no obstant això, PSOE i Ciutadans no els garanteixen les prestacions concordes a aquests tributs”.

El PP ha presentat al llarg d'aquests anys iniciatives al ple amb un doble objectiu. D'una banda, tal com recorda Tormo, “per a rebaixar l'increment de la taxa de fems que PSOE i Compromís van pactar en 2015 i que des de llavors sufraga la població”. D'altra banda, per a advertir a l'alcaldessa de l'estat d'abandó en el qual es troba la població i que exigeix un reforç dels protocols de neteja per a garantir que Almassora presenta la seua millor imatge.

Des del PP “exigim a PSOE i Ciutadans que treballen per a resoldre problemes i garantir un servei òptim, no per a crear-los. I Almassora urgeix que els qui governen isquen al carrer i coneguen els problemes que pateix la ciutadania per a resoldre'ls. I no és una qüestió nova, encara que el PSOE es tanque en els despatxos per a tractar d'ignorar-la. Urgeix actuar sense dilació per a ser eficaços i assegurar el millor servei”.

Pujar