elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reclama que l'abandó del PSOE converteix en impracticables parcs i jardins d'Almassora

El PP reclama que l'abandó del PSOE converteix en impracticables parcs i jardins d'Almassora
  • Arturo Soler, regidor del PP en la localitat, lamenta que “hi ha zonas d'esbarjo en les quals l'herba creix per damunt dels bancs. És una verdadera vergonya”

MÉS FOTOS
El PP reclama que l'abandó del PSOE converteix en impracticables parcs i jardins d'Almassora - (foto 2)

Trobar un banc i poder asseure't en ell sense que l'herba t'arribe fins als genolls s'ha convertit en tota una gesta a Almassora, on l'abandó de parcs, jardins i carrers “és protagonista”.

Així ho ha denunciat el regidor del PP en la localitat, Arturo Soler, qui ha denunciat la falta de conservació i manteniment que pateixen els espais públics d'oci i esplai “que són fidel retrat de l'abandó d'una política socialista que malgasta en propaganda però retalla en esforç i treball”.

Des del PP a Almassora “hem denunciat des de fa anys la necessitat de reforçar no sols la conservació d'entorns públics, sinó també la neteja dels nostres carrers”. “Almassora mostra imatges que mai haurien de permetre's. Hi ha zones degradades per l'acumulació de fems, hi ha parcs on trobar un banc és una aventura, i hi ha jardins on la gespa ha passat a ser arbust. És una vertadera vergonya”.

No obstant això, “l'acció per part de PSOE i el seu soci de Ciutadans és nul·la. L'única acció és la propaganda, en la qual malgasten els fons públics que cobren puntualment”. I “amb la venda de fum no es resolen els problemes ni se solucionen les queixes. És necessari treballar i atendre les protestes que cada vegada es registren en major número entre els nostres veïns sense que el PSOE s'immute”.

Des del PP “reclamem per enèsima ocasió la necessària inversió en la conservació del nostre entorn. Almassora mereix mostrar la millor imatge i seria oportú que l'alcaldessa isquera del seu despatx per a comprovar el desistiment a la qual sotmet al poble. Des de la platja fins a Santa Quitèria, des del nucli urbà fins als polígons industrials, és urgent que el PSOE es pose a treballar perquè Almassora no mereix ser pastura del desistiment i l'abandó que són senyals d'identitat de la coalició que ens governa”.

Pujar