25 de novembre de 2020 25/11/20

El PP reclama ajudes per a evitar que el xicotet comerç d'Almassora agonitze i s'afone

El PP reclama ajudes per a evitar que el xicotet comerç d'Almassora agonitze i s'afone - (foto 1)
  • Rovira (PP) considera “crucial” invertir en les petites empreses “perquè els seus serveis són essencials i no mereixen que se'ls abandone sense recursos”

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat ajudes per al xicotet comerç de la localitat que segueix, en data de hui, sense percebre fons que alleugen la seua agònica situació. “És un drama veure com els professionals que cada dia obrin la seua persiana per a prestar un servei realitzen un esforç enorme sense que des de l'Ajuntament d'Almassora se'ls ajude amb mesures directes que blinden la seua activitat”.

Des del PP, “el mes de març ja plantegem la necessitat de fer costat al teixit productiu de la nostra localitat”. “A Almassora tenim la sort de comptar amb grans professionals, autònoms que es deixen la pell en el seu treball per a oferir-nos el millor servei i atenció”.

La negativa de PSOE i Ciutadans a establir una línia específica d'ajudes que alleuge les tensions de les pimes i micropimes del municipi “no és una opció, és una obligació”. A Almassora, “existeix liquiditat sobrada per a fer-ho. S'han hagut de suspendre les festes patronals, s'han rebut donacions i molts col·lectius han renunciat a les seues subvencions. No obstant això, no s'ha adoptat cap mesura de suport directe al sector”.

Des del PP, tal com ha assenyalat Rovira, “continuarem fent costat als nostres xicotets comerços, reclamant que se'ls escolte i atenguen les seues demandes. Perquè ignorant la seua crida d'auxili estem fent un flac favor a l'economia i benestar dels nostres veïns”. Tal com explica la regidora, “són ells els que creguen ocupació i ells els que ofereixen serveis i recursos”. “Si no els escoltem, correm el risc d'atemptar contra els pilars econòmics del municipi que, en aquests moments, registra més de 2.000 aturats que pateixen per a arribar a final de mes”. “Confiem que PSOE i Ciutadans canvien les seues polítiques abans que siga massa tard”.

Pujar