17 de febrer de 2020 17/2/20

Quin poble de Castelló ha nomenat a Rosalía com a Filla Adoptiva?

Quin poble de Castelló ha nomenat a Rosalía com a Filla Adoptiva? - (foto 1)
  • També vas caure en la innocentada?

ATENCIÓ, SPOILER: El teu també has sigut víctima de la innocentada?

L'Ajuntament d'Almassora ha decidit nomenar Filla Adoptiva de la ciutat a a la cantant Rosalía Vila Tobella, coneguda popularment com Rosalía. La compositora catalana rebrà la màxima distinció de la localitat “per la seua contribució al nou flamenc i la música experimental” durant el transcurs del concert que oferirà en les festes de Santa Quitèria de 2020.

La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha assenyalat que el nomenament arriba després que l'artista haja consolidat la seua carrera després de l'èxit de l'àlbum ‘El mal querer’, que l'ha catapultada com a icona del flamenc tradicional amb influències urbanes. “Rosalía és ja una marca personal que va més enllà d'una lletra o una coreografia, per això li brindem aquest reconeixement en honor a la seua contribució al nou flamenc, gènere molt popular a Almassora”, ha indicat.

Com vos hem avançat al començament de la notícia, es tracta d'una innocentada que va llançar l'Ajuntament d'Almassora aquest 28 de desembre. Si tu també l'has compartida... Innocent innocent!

Pujar