18 de gener de 2021 18/1/21

PP: "El PSPV redueix a 20.000 euros la inversió per a la compra de terrenys de la pantalla verda"

PP: "El PSPV redueix a 20.000 euros la inversió per a la compra de terrenys de la pantalla verda" - (foto 1)
  • En 2015 el PP va preveure una quantia en pressupost de 100.000 euros que el PSPV va suspendre i que ara, cinc anys després, redueix a una cinquena part

El PSPV d'Almassora ha reduït a 20.000 euros la quantia en pressupost per a iniciar la compra de terrenys de la pantalla verda. La suma és mínima comparada amb la que fa més de cinc anys, l'any 2015, el PP va reservar en pressupost: 100.000 euros.

És la mostra més evident de quin és la importància que el PSPV confereix a aquest projecte, ha lamentat José Claramonte, regidor del PP a Almassora. De fet, la primera mesura que va adoptar el PSPV res més arribar a l'alcaldia va ser suspendre la partida econòmica per a la pantalla verda del *Serrallo “que durant quatre anys han ignorat”.

En 2020, cinc anys després de rebre un avantprojecte de pantalla verda i un estudi detallat i quantificat de les parcel·les afectades, el PSPV ha decidit reservar en pressupost “una partida de 20.000 euros que al nostre entendre és la demostració palpable que el projecte segueix sense ser una prioritat per als socialistes i els seus socis de Ciutadans”.

Per al Partit Popular, els treballs iniciats fa una dècada per a avançar en la construcció d'una pantalla verda que mitigue l'impacte del polígon el *Serrallo sobre la platja d'Almassora “haurien d'haver avançat a major ritme”. “Som conscients que és un projecte complex en el qual s'han d'implicar diverses administracions i les empreses del parc industrial”. Però “no és menys cert que durant aquests últims anys el PSPV ha donat l'esquena a l'obra a nivell municipal intentant maquillar el càstig que des del Consell s'exerceix sobre la nostra localitat”.

Així les coses, “després d'un mandat d'abandó, no és de rebut reservar 20.000 euros”. “És necessari mobilitzar a tots els agents implicats, especialment al Consell, perquè acosten el muscle i tots junts treballen per l'execució d'una obra que ha de millorar la qualitat de vida i el benestar dels nostres veïns”, ha considerat Claramonte.

Pujar