18 de novembre de 2019 18/11/19

PP: “El PSPV rebutja il·luminar la carretera al Grau per segon any consecutiu”

PP: “El PSPV rebutja il·luminar la carretera al Grau per segon any consecutiu” - (foto 1)

  "El PSPV d'Almassora ha tornat a mostrar el seu rebuig a il·luminar la carretera CV-183, popularment coneguda com a carretera al Grau, que el Grup Municipal del Partit Popular reclama des de 2016. L'esmena presentada pel PP al pressupost, que contemplava reservar 80.000 euros per a equipar aquest traçat, ha tornat a trobar-se amb la negativa del PSPV que avala amb el seu vot el també rebuig del Consell a invertir a Almassora".

  "Es reprodueix l'escenari de tantes i tantes inversions que estan bloquejades a Almassora des que governa PSPV i Compromís", ha recordat Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora. El 21 de gener de 2017 el Partit Popular presentava una moció al ple per a reivindicar aquesta millora i obtenia el suport de PSPV i Compromís sempre que el finançament fóra a càrrec del Consell.

  L'acord, no obstant açò, "no s'ha traduït en cap inversió". "Suposadament, el PSPV hauria d'haver reclamat al seu Consell la inversió per a millorar aquest traçat. No obstant açò, passat un any no solament no s'ha fet gens aquest 2017, sinó que a més tampoc es té intenció d'actuar en 2018", ha lamentat Martínez.

  "A Almassora, l'esmena del PP per a reservar 80.000 euros que permetera executar aquesta millora ha rebut el rebuig dels dos ajuntaments. El PSPV torna a negar als veïns aquesta millora en el traçat. Mentre, en el Consell, la marginació a la qual Almassora està sotmesa es demostra no solament amb aquesta, sinó també amb una altra bateria de projectes que estan paralitzats".

  En opinió de Martínez, "al nostre municipi no vénen representants del Consell perquè, senzillament, ens ignoren. I no ho fan perquè Almassora mai ha estat en les seues prioritats i perquè la falta de compromís amb el nostre municipi es mesura en inversions tan reduïdes com aquesta a unes altres tan rellevants com la pantalla verda".

  ocultar
  PP: “El PSPV rebutja il·luminar la carretera al Grau per segon any consecutiu”
  Pujar