28 de gener de 2020 28/1/20

PP: "El PSPV manté en 2020 la pujada del fem als veïns d'Almassora gràcies al suport de Ciutadans"

PP: "El PSPV manté en 2020 la pujada del fem als veïns d'Almassora gràcies al suport de Ciutadans" - (foto 1)
  • "Els veïns d'Almassora continuaran pagant enguany un 15% més per un servei que el PSPV va pactar amb Compromís en 2015 i que Ciutadans ha refrendat en 2019"

Els veïns d'Almassora continuaran pagant en 2020 una taxa de fems amb l'increment del 15% del rebut que PSPV va pactar amb Compromís en 2015. Ho faran gràcies a que Ciutadans, el nou soci d'esquerres amb el qual s'ha aliat l'alcaldessa, Merche Galí, va confirmar la pujada aquest passat any.

El regidor del PP, Arturo Soler, ha lamentat que els veïns d'Almassora continuen pagant un increment que “no es correspon amb el servei de neteja que es presta en la localitat”. “L'esquerra va acordar fa cinc anys un 'tasazo' que Ciutadans ha considerat oportú i que continuarem pagant gràcies al seu vot favorable”.

Per part seua, des del Grup Municipal del Partit Popular reivindiquen el suport a les famílies a través de la rebaixa d'impostos i taxes. “Sempre hem cregut que els diners estan millors en la butxaca dels veïns del nostre poble que en mans dels qui governen. Per aqueix motiu ens vam oposar en 2015 a la pujada de la taxa de fems i per això hem presentat cada any una moció per a acabar amb el *tasazo que el PSPV sempre ha rebutjat”.

L'11 de novembre de 2019 el PP va presentar de nou aquesta iniciativa amb la intenció que el canvi de coalició a Almassora suposara una millora per a les famílies. “No obstant això ens trobem amb un grup, Ciutadans, que va demostrar que el seu projecte és d'esquerres, recolzant la pujada de la taxa pactada en 2015 per PSPV i Compromís i obligant les famílies a continuar pagant un 15% més pels fems”.

Des del PP d'Almassora, “continuarem reclamant inversió i futur per als nostres veïns. Creiem que els estalvis han de revertir en el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans i són ells, no els polítics que governen, els que millor saben on invertir els seus diners”, ha assenyalat Soler.

Pujar