28 de febrer de 2020 28/2/20

PP: “El PSPV manté en 2018 la compra del periòdic català que paga al seu soci de Compromís”

PP: “El PSPV manté en 2018 la compra del periòdic català que paga al seu soci de Compromís” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “El PSPV manté en 2018 la compra del periòdic català que paga al seu soci de Compromís” - (foto 2)

  "El PSPV d'Almassora ha decidit mantenir en 2018 la compra del diari català que des de juliol de 2016 li paga al seu soci de Compromís amb els diners de tots els veïns d'Almassora. Els lectors de la biblioteca municipal poden sol·licitar els exemplars que cada cap de setmana arriben puntualment a la sala de lectura des que al juliol de 2016 el PSPV decidira pagar aquesta publicació".

  "Sembla ser que el PSPV té previst seguir finançant amb els diners dels veïns d'Almassora aquesta publicació que és referent per als independentistes catalans", han assenyalat des del Grup Municipal del PP a Almassora. "Entenem que el PSPV desitja mantenir al seu soci content i tranquil, perquè no els moguen la butaca de l'alcaldia, però creiem que per a açò no han d'utilitzar els diners que els veïns paguen puntualment amb els seus impostos".

  Per al PP, "si el pacte d'aquests dos partits que governen en paral·lel el nostre municipi fa aigües, els ciutadans no tenen perquè pagar de les seues butxaques aquest tipus de capritxos". "Ens sembla sorprenent que el PSPV estiga pagant des de fa més d'any i mitjà una publicació separatista i en 2018 decidisca mantenir-la", tal com han indicat.

  "De fet, des de fa any i mitjà, el PSPV, que regenta les delegacions d'Hisenda i Cultura, autoritza el pagament del periòdic amb els diners dels veïns de la localitat". Una publicació que està disponible per als lectors "cada setmana, com ens han transmès alguns veïns que aquest mateix dilluns van poder consultar-la en la sala de lectura".

  Per al Partit Popular la decisió del PSPV de seguir utilitzant els diners dels veïns per a pagar aquesta publicació "demostra el que des de fa dos anys estem denunciant a Almassora. Ací governen dos partits i mai va haver-hi coordinació entre ells. Solament es paguen favors. I mostra d'açò és que de la mateixa forma que el PSPV va guardar silenci quan Compromís va retirar la bandera d'Espanya de l'alcaldia, de la mateixa manera que va acatxar el cap quan van retirar l'himne nacional de les processons o van desplegar la cuatribarrada en la façana de l'ajuntament, ara segueix pagant silencis amb la compra d'aquesta publicació que la paguem tots de les nostres butxaques".

  Pujar