29 d’octubre de 2020 29/10/20

PP: "El PSPV desmantella la sanitat a Almassora per a que Puig puga pagar al seus 116 assessors"

PP: "El PSPV desmantella la sanitat a Almassora per a que Puig puga pagar al seus 116 assessors" - (foto 1)
  • Amb l'aval d'una alcaldessa que calla davant el seu cap de files, el municipi ha vist com retallaven l'horari del consultori de la platja o les especialitats de Pío XII

El PSPV de Ximo Puig s'ha marcat com a objectiu retallar els serveis sanitaris a Almassora perquè el president de la Generalitat puga pagar als 116 assessors que estan al seu càrrec malgrat que va garantir que els reduiria a 24. La sagnia de serveis que ha executat el Consell en la localitat no sols s'ha traduït en una retallada d'especialitats en el Centre Sanitari Integrat de Pius XII. S'estén també a la platja, on el consultori mèdic va deixar aquest estiu de prestar servei de dilluns a divendres per a limitar-se a tres dies a la setmana.

Les retallades del Consell s'han executat amb el beneplàcit de l'alcaldessa del PSPV. Des que en 2017 començaren a aplicar-se les retallades d'especialitats en Pius XII, el CSI inaugurat en 2011 pel PP ha perdut de manera constant l'àmplia cartera d'especialistes amb la qual va obrir les seues portes.

El PP ha demandat des de fa més de dos anys el cessament d'aquestes retallades. Ho va fer tant en Pius XII com en el consultori de la platja, que també ha patit la tisora del PSPV. “No obstant això, des de l'alcaldia d'Almassora s'ha consentit aquesta situació. Fins al punt que el passat estiu vam haver de sentir que la retallada en el consultori de la platja es feia per a optimitzar-lo, perquè la gent aprofitava els dies de mercat per a anar al poble al metge”.

Silvana Rovira, regidora del PP, ha titllat de “hipocresia” al PSPV de la localitat. “Les retallades, ara que governa el PSPV, són mesures per a optimitzar serveis”. “És una absoluta vergonya que al nostre poble els estiguen privant de serveis bàsics que des del PP garantim i implantem i ara els obliguen a acudir a centres hospitalaris a Castelló perquè l'alcaldia maquilla les retallades abans que defensar als veïns”.

Des del PP, “continuarem exigint el cessament d'aquest desmantellament. Com ho hem demanat des de fa anys. Perquè si hem ocupat un càrrec públic és per a protegir als nostres veïns, no per a blanquejar a un Consell que ha trobat a Almassora una aliada fidel per a retallar prestacions”.

Pujar