30 de novembre de 2020 30/11/20

PP: “PSPV i Compromís s’uneixen a Montón i faran pagar als esportistes un 120% més”

PP: “PSPV i Compromís s’uneixen a Montón i faran pagar als esportistes un 120% més” - (foto 1)

    "Els esportistes que es realitzen les proves mèdiques en l'Hospital Provincial de Castelló pagaran 90 euros per la negativa del govern de PSPV i Compromís a exigir a la Conselleria de Sanitat que rebaixa la taxa als 40 euros actuals. Així, es veuran afectats els esportistes dels cinc clubs d'Almassora que tenen conveni amb l'Hospital Provincial de Castelló com són el Club Patí, Club Triatló Amfibis, Club Esportiu Almassora, Club de Piragüisme i el Club Ciclista".

    El portaveu del Partit Popular d'Almassora, Luis Martínez, ha denunciat que "PSPV i Compromís han preferit posar-se del costat del Consell, dels seus superiors, que defensar els interessos de les persones i, més concretament, dels esportistes d'Almassora".

    Per als populars, "que els esportistes paguen més per les proves, concretament de 40 passaran a pagar 90 euros, és per decisió de PSPV i Compromís que van rebutjar la moció que presentem en el ple per a exigir a la consellera Carmen Munt que rebaixe la taxa que ella mateixa ha pujat".

    Luis Martínez ha assegurat que "és tal el sectarisme dels dos ajuntaments que els ha portat a rebutjar-nos la moció solament perquè la presentava el Partit Popular, en lloc de vetlar per la salut dels esportistes. Estem parlant d'unes proves necessàries per a evitar problemes de salut i sobretot la mort sobtada".

    Pujar