20 de setembre de 2020 20/9/20

PSPV i Compromís rebutgen la moció del PP per a renovar la gespa de fútbol-8 de Boqueres

PSPV i Compromís rebutgen la moció del PP per a renovar la gespa de fútbol-8 de Boqueres - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PSPV i Compromís rebutgen la moció del PP per a renovar la gespa de fútbol-8 de Boqueres - (foto 2)
  PSPV i Compromís rebutgen la moció del PP per a renovar la gespa de fútbol-8 de Boqueres - (foto 3)
  PSPV i Compromís rebutgen la moció del PP per a renovar la gespa de fútbol-8 de Boqueres - (foto 4)
  PSPV i Compromís rebutgen la moció del PP per a renovar la gespa de fútbol-8 de Boqueres - (foto 5)

  PSPV i Compromís han rebutjat la moció del PP per a renovar la gespa dels camps de Boqueras. La petició formulada pel Grup Municipal part de la demanda d'un club, el Joventut Almassora, que "ens ha denunciat l'abandó no només del camp, sinó també de les instal·lacions i material en el seu conjunt, que mereixen una inversió que millori les seves condicions".

  María Tormo, candidata del PP a les eleccions municipals, ha reclamat "que de la mateixa manera que han anunciat una solució per al camp de futbol-11, els usuaris de l'altre camp, el de futbol-8, també sofreixen la precarietat d'un ferm que urgeix una intervenció". "Creiem que s'ha d'escoltar als nostres veïns, escoltar les seves demandes. I de la mateixa manera que nosaltres ho hem fet per a convertir les seves exigències en moció, seria bo que qui governa expliqués qüestions que segueixen sense solució des de fa mesos i que desesperen als esportistes".

  Les queixes no només han arribat des del club de futbol, també "mares i pares s'han posat en contacte amb nosaltres per a donar solució a problemes enquistats". "Fins i tot els nens, en l'activitat que vam organitzar divendres passat, 'Dibuixa'm Almassora', per a recollir quines són les idees i propostes que ens ajudin a millorar, ens van traslladar aquests problemes que haurien de ser resolts".

  Des del Grup Municipal del PP, Tormo ha apostat per donar la cara davant els veïns enfront de 'dos ajuntaments', PSPV i Compromís, que han convertit l'Ajuntament d'Almassora en el seu búnquer. "Els polítics estem de pas, i la nostra primera obligació és atendre les demandes dels nostres ciutadans. Amagar-nos en els despatxos i donar la cara a través de les càmeres de televisió o les fotos enquista els problemes. Siguem capaços de donar servei enfront dels qui han vingut per a servir-se a ells mateixos".

  Pujar