12 d’agost de 2020 12/8/20

PP: "El PSOE dona l'esquena als autònoms d'Almassora sense un pla d'ajudes directes"

PP: "El PSOE dona l'esquena als autònoms d'Almassora sense un pla d'ajudes directes" - (foto 1)
  • És l'únic municipi amb més de 25.000 habitants que no ha establit un pla directe d'incentius que recolze als qui generen ocupació i són font de riquesa

El PSOE d'Almassora ha convertit a la localitat en l'únic municipi de més de 25.000 habitants que no ha establit un pla d'ajudes directes a autònoms. Des de municipis tan xicotets com Sant Jordi, que va activar fa mesos el seu pla de xoc, fins uns altres com Onda, que ja al març va aprovar mesures de suport directe als professionals, han desenvolupat programes que a Almassora segueixen sense habilitar-se.

Des del Partit Popular d'Almassora, Silvana Rovira, regidor del PP, recorda que des del minut zero “vam proposar incentius que pal·liaren l'asfíxia a la qual l'estat d'alarma havia abocat a centenars de negocis de la nostra localitat”. “Hem sigut lleials des del confinament al PSOE per a promoure incentius directes i ajudar als nostres comerciants i autònoms”.

No obstant això, passats més de 4 mesos des que s'adoptaren mesures extraordinàries com a conseqüència de la pandèmia, “la realitat és que a Almassora el PSOE ha donat l'esquena als qui cada dia s'esforcen per garantir el millor servei i prestar la millor atenció a la nostra població”.

Per a Rovira, “els autònoms són motors econòmics, pilars de la nostra economia”. “Generen ocupació i són font de riquesa”. No obstant això, la situació que hem viscut i la que encara estem experimentant ha condicionat la seua activitat de manera considerable traduint-se en pèrdues econòmiques d'abastos incalculables”.

Per aquest motiu, des del Partit Popular d'Almassora “hem sigut des del primer dia la veu ce aquests professionals, traslladant al PSOE les necessitats que ens han transmés amb la intenció d'habilitar mesures que foren eficaces i evitaren el tancament d'empreses i la destrucció d'ocupació”. En aquests moments, Almassora comptabilitza 2.327 veïns en atur enfront dels 1.836 del mes de gener i molts negocis han tancat definitivament la seua activitat. “No podem esperar més, és necessari que el PSOE actue ja perquè fons té per a garantir aquest suport al nostre teixit econòmic”, ha considerat la regidora.

Pujar