25 de novembre de 2020 25/11/20

PP: " El PSOE desmantella el consultori de la platja i les especialitats del centre de salut Pius XII"

PP: " El PSOE desmantella el consultori de la platja i les especialitats del centre de salut Pius XII" - (foto 1)
  • El debat de l'estat del municipi posa en evidència “les pèrdues d'una localitat que hauria de blindar els seus recursos en lloc de justificar les retallades”, assenyala Tormo

El Partit Popular a Almassora ha reivindicat hui en el ple del debat de l'estat del municipi la necessitat de blindar els recursos sanitaris d'un municipi que el PSOE ha desmantellat de manera progressiva. El consultori de la platja que els veïns reclamen consolidar en un centre de salut permanent ha tancat les seues portes i les especialitats del Centre Sanitari Integrat Pius XII, lluny d'ampliar-se han anat desapareixent.

“Les famílies d'Almassora no mereixen retallades, mereixen prestacions. Durant anys treballem per alçar un centre sanitari que fora referent i garantira qualitat assistencial i benestar a les nostres famílies evitant els seus desplaçaments a Castelló. Amb el seu govern, hem anat veient com a poc a poc perdíem allò que tant ens havia costat aconseguir. Com el PSOE desmantellava les especialitats i justificava la pèrdua de recursos sanitaris”.

Per a María Tormo, portaveu del PP a Almassora que hui ha fet una crida al PSOE “per a sumar i no restar”, “la ciutadania no necessita a polítics que es dediquen a justificar retallades perquè abans que servir al seu poble prefereixen servir a les seues sigles”. “Esperen que els qui gestionen siguen capaços de lluitar per defensar els interessos de les famílies, no escudar als qui retallen prestacions”.

I per al PP, tal com ha explicat Tormo, “no podem permetre més pèrdues quan són els propis professionals sanitaris els que salen al carrer per a exigir major inversió a un PSOE que només retalla inversions i recursos”. En aquest sentit, la regidora ha convidat al PSOE “a sumar-se a un projecte de futur per a Almassora, que blinde els recursos bàsics de les famílies i garantisca qualitat assistència i benestar a les famílies perquè aqueix ha de ser l'objectiu”. “Ens tindran al costat dels veïns, donant suport a les seues demandes i buscant recursos per a garantir la seua salut. El PSOE decideix si està amb nosaltres o prefereix continuar justificant les retallades de la seua Consell com ha fet fins al moment”.

Pujar