20 de setembre de 2020 20/9/20

PP: "El PSOE castiga a Almassora sense inversió per al passeig marítim"

PP: "El PSOE castiga a Almassora sense inversió per al passeig marítim" - (foto 1)

  "El PSOE ha tornat a castigar a Almassora en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) ignorant la construcció d'un passeig marítim que dignifique la platja". "És la infraestructura que ha de culminar la regeneració de la costa les obres de la qual es van iniciar durant el nostre mandat. És el projecte que fa quatre mesos exigim mitjançant moció al ple i que lamentablement no ha mobilitzat ni a PSPV ni a Compromís".

  María Tormo, candidata del PP per Almassora a les eleccions municipals del maig vinent, ha fet una crida als 'dos ajuntaments' per a reclamar al PSOE que governa a Madrid "la inversió que mereix el nostre poble per a llançar la redacció d'un projecte que culmine amb la construcció d'un passeig marítim". "Els PGE ens ignoren i exclouen perquè, senzillament, PSPV i Compromís no han mogut un dit per a arrancar un compromís".

  A Almassora "hi ha un greu problema de paràlisi que ens empobreix". "Hem de transformar aqueix bloqueig en desenvolupament, la paràlisi en creixement i oportunitats. I per a aconseguir-ho hem de treballar i eixir dels despatxos. Cridar a totes les portes i sol·licitar entrevistes que ens garantisquen que se'ns escolta. Treballar".

  Tal com ha manifestat la candidata del PP, "per a construir un passeig marítim fa falta traçar una fulla ruta. El problema apareix quan en el nostre poble governen 'dos ajuntaments' que ni es miren ni es parlen". Per a Tormo, "enfront de la divisió interna i de gestió que pateix Almassora, fa mancada unió i concòrdia que garantisquen prosperitat i futur".

  El passeig marítim "és un dels objectius irrenunciables en el qual hem d'implicar-nos tots. I per aquest motiu, fa falta un front comú que des de la unió de tots siga capaç d'exigir al PSOE que governa a Madrid que la nostra platja mereix, per justícia, un passeig marítim que garantisca la seguretat dels vianants i respecte les edificacions existents".

  Pujar