5 d’agost de 2020 5/8/20

El PSOE bloqueja el projecte de passeig marítim que el PP va reclamar fa un any en ple

El PSOE bloqueja el projecte de passeig marítim que el PP va reclamar fa un any en ple - (foto 1)
  • El 26 de juliol de 2019, la portaveu del PP, María Tormo, va presentar una moció per a exigir la redacció del projecte que un any després segueix ignorada a Madrid

El 26 de juliol de 2019, el PP va presentar una moció al ple de l'Ajuntament d'Almassora per a reivindicar al govern de Pedro Sánchez la inversió que permetera redactar el projecte del passeig marítim. La proposta del PP, recolzada per tots els partits, segueix hui bloquejada pel PSOE que no ha avançat un àpex en una demanda històrica de la localitat.

La redacció del projecte, de la qual es va obtindre un primer esborrany durant el mandat de Vicente Casanova, 2011-15, ha quedat “abandonada per un PSOE que mai ha considerat la platja de la nostra localitat com a prioritària”. Les contínues regeneracions de la costa que durant l'etapa del PP es van executar, l'última d'elles la de la platja de Benafelí, havien de donar pas a la redacció del projecte d'una infraestructura que consolidara la costa.

“És una demanda la bandera de la qual continuarem enarborant. Des del PP mai renunciem a aquest bulevard que, respectuós amb les propietats de primera línia de costa, garantira la seguretat dels vianants i posara en valor la costa”. María Tormo, regidora i portaveu del Grup Municipal del PP a Almassora, ha mostrat el seu desig de mantindre “viva la reivindicació d'una infraestructura que és de justícia per a una platja que tant ha patit com efecte de la construcció del Port”.

“És necessari que el PSOE no es plegue al càstig que des de Madrid exerceixen sobre els interessos legítims de la nostra costa”. “No permetrem que ignoren aquesta demanda que consolidaria la platja i donaria seguretat als vianants que hui continuen ocupant una part de la calçada per a poder passejar”. Lamentablement, ha assenyalat Tormo, “amb el PSOE les retallades s'han tornat habituals. I ho hem vist en la nostra costa amb el tancament del consultori mèdic, que ja l'any passat va patir una retallada d'horaris i en aquest estiu ni tan sols ha obert les seues portes”. Des del PP, ha assenyalat Tormo, “continuarem defensant als nostres veïns enfront d'un PSOE que ha ocupat l'alcaldia només per a defensar les seues sigles”.

Pujar