3 d’abril de 2020 3/4/20

El PP proposa instal·lar radars pedagògics en la platja

El PP proposa instal·lar radars pedagògics en la platja - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora plantejarà als dos partits que governen en paral·lel el municipi l'oportunitat d'instal·lar els coneguts com a radars pedagògics en el passeig del mur, en el districte marítim, a fi d'evitar els excessos de velocitat que s'aconsegueixen en aquest punt de la platja.

  "Es tracta d'una via en la qual es comparteix l'espai, en alguns trams, amb els vianants. No hi ha vorals en moltes zones i açò genera encara més risc d'accidents si a açò se suma que els conductors tendeixen a trepitjar l'accelerador", ha explicat el regidor del Partit Popular, José Claramonte.

  La iniciativa "que hem posat en comú amb veïns de la platja" és una de les mesures que el PP incorporarà en la seua esmena al pressupost de 2018. "És una inversió reduïda, de 20.000 euros, que permetria llogar durant un temps aquest tipus de sistemes que creem podrien ser d'utilitat per a conscienciar als usuaris del mur".

  El Partit Popular d'Almassora planteja instal·lar temporalment aquests sistemes "i si es veu la seua eficàcia, es pot avaluar la possibilitat d'adquirir-los amb caràcter permanent". Per a Claramonte, "aquestes iniciatives són les que els veïns de la costa esperen des de fa anys". Lamentablement, "es van fer molts anuncis però encara estan esperant, passats més de dos anys, que s'execute algun dels compromisos que els dos ajuntaments van llançar gens més repartir-se els despatxos de l'ajuntament".

  "Nosaltres", ha explicat Claramonte, "anem a seguir obstinats a millorar les condicions dels nostres veïns". Per aquest motiu, "la nostra esmena arreplega aquesta iniciativa així com unes altres d'interès ciutadà que considerem poden ser d'utilitat i practicidad per a Almassora". Enfront d'els qui van pujar la taxa de brosses gens més arribar a l'alcaldia, "hem advocat per una rebaixa fiscal i la devolució dels diners als contribuents. I seguim instant a els qui governen Almassora al fet que escolten als veïns perquè són a ells a els qui s'han de, no als seus companys de partit en el Consell".

  Pujar