26 de setembre de 2020 26/9/20

El PP proposa un gran pacte per reclamar un passeig marítim "just i respectuós amb les vivendes"

El PP proposa un gran pacte per reclamar un passeig marítim "just i respectuós amb les vivendes" - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora proposarà a PSPV i Compromís un gran pacte entre partits que permeta reivindicar la construcció del passeig marítim que la localitat exigeix des de fa dècades. El projecte, ja avançat durant l'etapa de govern del Partit Popular, va quedar en segon pla per a prioritzar la regeneració de la platja de Benafelí. Una obra que licitada en 2015 va culminar a l'octubre del passat any i avui, quasi un any després, "ha reforçat una costa durament castigada per l'onatge".

  Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, serà l'encarregat de defensar una moció que el partit ha presentat avui en junta de portaveus amb el desig que siga debatuda i aprovada en el ple del mes de setembre.

  Transcorregut pràcticament un any des que conclogueren les obres de regeneració de Benafelí "plantegem que es convoque la comissió de seguiment de les obres del litoral que es va crear fa una dècada per a analitzar les necessitats de la platja". En el si d'aquesta comissió, a la qual assisteixen tècnics de la Jefatura Provincial de Costes, s'hauria d'analitzar el comportament de Benafelí i la consolidació de l'obra "per a caminar cap a reivindicacions que van quedar en un segon pla per la prioritat que exigien altres inversions i que ara no hem d'oblidar".

  Des del PP consideren que la comissió de seguiment "és el fòrum en el qual s'ha de debatre la demanda del passeig marítim. Històricament Almassora ha reivindicat la construcció d'aquesta infraestructura i creiem que aquesta demanda no hauria de perdre's, per la qual cosa una vegada analitzat l'estat del nostre litoral proposem que no s'abandone el camí que obrim fa més de mitja dècada per a consolidar un passeig marítim".

  El PP reclama una infraestructura "que Almassora mereix per justícia" i que "ha de dissenyar-se respectant els habitatges de primera línia de costa". És per açò que "creiem que des de l'Ajuntament d'Almassora s'hauria de començar a treballar ja en aquest sentit, aprofitant els dissenys i treballs previs que encarreguem durant la nostra etapa de govern, i establint una estratègia perquè a curt/mig termini permeta aconseguir una reivindicació històrica del nostre municipi".

  Pujar