20 d’octubre de 2020 20/10/20

El PP proposa a Almassora que prenga com exemple a Sogorb i òbriga la xarxa de museus

El PP proposa a Almassora que prenga com exemple a Sogorb i òbriga la xarxa de museus - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP planteja al PSOE i Ciutadans que apliquen els protocols que altres localitats ja han activat “per a obrir les portes a la cultura local”

El Partit Popular d'Almassora ha proposat a PSOE i Ciutadans “que òbriguen les portes a la cultura que atresoren els museus del municipi com han fet localitats com Segorbe”. La decisió anunciada per la coalició d'esquerres per a mantindre tancada la xarxa de museus que posseeix el municipi “és una mesura adoptada de manera unilateral per l'equip de govern que hauria de replantejar-se”.

Ana Archilés, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha qüestionat una acció decidida per PSOE i Ciudadanos “i que hem conegut, una vegada més, a través dels mitjans de comunicació”. “Desitjaríem que haguera sigut al contrari, que tots dos partits hagueren treballat per a establir els protocols sanitaris vigents i facilitar a la població el gaudi del tresor patrimonial, arqueològic i sacre que tenim el privilegi de gaudir”.

Des del Partit Popular, “plantejarem a PSOE i Ciutadans que estudien aquesta proposta i que actuen com altres localitats de la nostra província, que han sigut capaces de conjugar la necessària protecció de la ciutadania amb el gaudi de l'oferta museística municipal”.

Per a Archilés, “és fonamental que els qui hui governen la nostra localitat s'esforcen per aconseguir-ho com ho ha fet Segorbe, que aquest diumenge celebrarà el dia del turisme amb l'obertura gratuïta de totes les seues sales museístiques”. Una iniciativa “que hauria de servir-nos de model per a exportar-ho a Almassora i no privar a la nostra ciutadania i als visitants que puguen sentir-se atrets per la nostra oferta a gaudir de les sales que la nostra localitat posseeix”.

Des del PP, “donarem suport a qualsevol iniciativa que mantinga visca la cultura, com ja vam fer convidant a PSOE i Ciutadans a garantir protocols de seguretat en els concerts celebrats aquest estiu i en les activitats desenvolupades a l'aire lliure. Aplicant protocols comuns que asseguren a tot aquell que se senta atret per l'oferta que Almassora és una opció segura i única”.

Pujar