9 d’abril de 2020 9/4/20

A presó provisional l'home que va matar a la seua parella a Almassora davant dels seus fills xicotets

A presó provisional l'home que va matar a la seua parella a Almassora davant dels seus fills xicotets - (foto 1)
  • Els fills han quedat sota la guarda provisional de una familiar

 La titular del Jutjat d'Instrucció 5 de Castelló, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest diumenge presó provisional, comunicada i sense fiança per a el home detingut per matar a la seua companya sentimental a Almassora, que queda investigat per un delicte d'assassinat. Així ho han explicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, els qui han detallat que els fills menors han quedat a cura d'un familiar.

Tal com els va comptar elperiodic.com, aquest dijous una dona de 35 anys va ser assassinada per la seua parella a Almassora i enfront dels seus dos fills menors d'edat. Es tracta del primer assassinat masclista durant l'estat d'alarma.

Els fets van ocórrer en el domicili de la parella, en la zona marítima d'Almassora quan l'autor del crim, J.F.F. i també de 35 anys, posava fi a la seua vida.

La magistrada ha decretat també com a mesures cautelars la prohibició de comunicació i aproximació de l'investigat respecte als seus dos fills menors d'edat, de 7 i 10 anys, la suspensió de qualsevol règim de visites i la de l'exercici de el dret a la pàtria potestat.

Els menors han quedat sota la guarda provisional de una familiar per part materna. La jutgessa de guàrdia s'ha inhibit ja de les diligències en favor del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Castelló. No existien denúncies prèvies per violència de gènere en la parella.

Pujar