31 d’octubre de 2020 31/10/20

Presó per a dos pares per agredir greument al seu bebé de 10 mesos a Almassora

Presó per a dos pares per agredir greument al seu bebé de 10 mesos a Almassora - (foto 1)
  • La Guàrdia Civil es troba investigant els fets perquè se sospita que podrien haver-se donat en altres ocasions

Els pares d'un bebé de tan sols 10 mesos han sigut detinguts en la localitat castellonenca d'Almassora acusats d'un delicte de maltractaments i lesions molt greus contra el seu fill, que es troba en estat crítics a l'Hospital General de Castelló.

Segons confirmen fonts oficials a elperiodic.com, les dues persones van ser detingudes diumenge passat per la Guàrdia Civil d'Almassora després d'acudir amb el seu fill al centre de salut de la localitat defensant que el xicotet havia caigut del bressol. Després d'un primer examen mèdic, i posterior traslladat a l'hospital, els professionals no van donar per bona l'explicació i es va procedir a la seua detenció acusats de maltractaments.

En aquests moments, el pare es troba a la presó provisional i la mare – menor d'edat – ha sigut traslladada a un centre de menors. Tots dos estan pendents de l'evolució de les investigacions que s'estan duent a terme.

Segons les primeres conclusions d'aquestes investigacions que està duent a terme la Guàrdia Civil, el pare podria haver colpejat amb els barrots del bressol al seu fill perquè aquest no parava de plorar. Se sospita que no és la primera vegada que ocorre.

Pujar