17 de febrer de 2020 17/2/20

El PP prega al PSPV que planifique les obres de millora en el Regina Violant

El PP prega al PSPV que planifique les obres de millora en el Regina Violant - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular d'Almassora ha pregat al PSPV de la localitat que planifique les obres de millora que s'executen en el col·legi Regina Violant per a evitar que, una vegada més, aquestes es desenvolupen mentre l'alumnat es troba en les aules. El prec ha vingut propiciat per les labors de pintura que es van desenvolupar abans de l'inici de les vacances de Nadal i que van obligar a alumnat i docents a conviure amb una forta olor a pintura durant diversos dies.

    María Tormo, regidora del PP a Almassora, ha presentat aquesta iniciativa en el ple de gener per a “evitar en la mesura del possible, que creiem que ho és, al fet que es tornen a realitzar aquests treballs en períodes lectius que obliguen a l'alumnat a conviure amb aquests treballs”. Si hi haguera “la deguda planificació, aquests treballs es desenvoluparien en períodes en els quals les aules estan buides, caps de setmana o períodes festius, com és el cas de les pròximes vacances de Setmana Santa i Pasqua”.

    No és la primera vegada en la qual Tormo sol·licita aquesta consideració cap al PSPV. “Tinguen en compte que no solament és molest aquesta olor de pintura per a els qui han de conviure amb ella. Hi ha molts casos de asmàtics en l'etapa infantil i aquestes situacions s'haurien d'evitar amb una deguda organització”.

    En aquest sentit, des del PP reclamen que enfront de la ineficàcia ja viscuda en l'arrencada de curs lectiu, en el qual alumnat i docents van haver de conviure durant setmanes amb treballs de conservació que haurien d'haver-se realitzat durant el estío, “ens trobem ara en una situació idèntica a la viscuda fa escassos quatre mesos”. “El nostre prec és el de tota la comunitat educativa. Siguen capaços d'organitzar-se i evitar aquesta situació. Tinguen en compte nostra petició perquè hi ha molts alumnes i professors que no tenen per què patir aquestes condicions”, ha declarat la regidora.

    Pujar