4 d’agost de 2020 4/8/20

Posada a punt de Santa Quitèria per a l’Escola d’Estiu d’Almassora

Posada a punt de Santa Quitèria per a l’Escola d’Estiu d’Almassora - (foto 1)
  • Obri la preinscripció coincidint amb les reparacions en l’alberg i desbrossament

MÉS FOTOS
Posada a punt de Santa Quitèria per a l’Escola d’Estiu d’Almassora - (foto 2)

El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) treballa aquests dies per a posar a punt el paratge de Santa Quitèria per a la imminent arribada dels participants en l’Escola d’Estiu. La reparació del mobiliari de l'alberg, els equipaments i el desbrossament de la pineda són algunes de les intervencions que aquests dies se succeeixen per a endreçar la zona de cara a la celebració d'aquesta activitat.

Les inscripcions han començat a través de la pàgina web municipal www.almassora.es, de manera que les famílies interessades a matricular als seus fills han de seguir aquesta via per a evitar desplaçaments a l'Ajuntament. L’Escola d’Estiu prioritzarà als fills i filles de famílies en les quals treballen tots dos progenitors, així com a famílies monoparentals, nombroses, educadores o d'acolliment. D'aquesta manera, la iniciativa sorgeix com a via per a conciliar la vida laboral i familiar durant la recuperació de l'economia després de mesos de paralització de l'activitat.

Tal com ha informat la regidora d'Educació, Raquel Barberà, l'escola començarà finalment el dilluns 29 de juny, de manera que els serveis municipals i l'empresa encarregada de la prestació del servei puguen complir tots els requisits que marca el decret del Consell per a la fase 3 i la resta de les indicacions de les autoritats sanitàries. “Es tracta d'una activitat amb menors en un moment en què hem d'aplicar totes les mesures al nostre abast”, segons aquesta part.

Així, la major part de l'activitat es durà a terme en la zona a l'aire lliure, tal com recomanen les autoritats, de manera es reduïsca el risc de contagi de COVID-19, i amb un màxim de 15 estudiants per cadascuna de les quatre quinzenes. Hi haurà tres grups de Primària i un d'Infantil, amb prioritat per a germans/as de la resta. L'activitat es desenvoluparà durant un màxim de sis hores, que s'establirà de 8.00 a 14.00 hores, amb dos monitors per grup d'estudiants.

Pujar