19 de gener de 2021 19/1/21

La platja d'Almassora s'obri al bany sense el servei de socorrisme que el PSOE va garantir

La platja d'Almassora s'obri al bany sense el servei de socorrisme que el PSOE va garantir - (foto 1)
  • El 13 de juny el PSOE va anunciar que la prestació arrancaria el dijous 25 però segueix sense habilitar-se provocant crítiques entre els veïns que demanen un servei vital

La platja d'Almassora rep des de fa setmanes a centenars de banyistes sense que el PSOE haja posat en marxa el servei de socorrisme que el propi equip de govern va anunciar a partir del dijous 25 de juny. La situació ha provocat queixes entre els veïns i visitants que es qüestionen com en plena temporada estival la platja manca d'un servei vital per als usuaris que accedeixen a la costa a prendre el bany.

El passat 13 de juny, el PSOE anunciava públicament a través del delegat de Platges, Joan Antoni Trenco, que la costa gaudiria de la deguda vigilància del 25 de juny al 6 de setembre. No obstant això, la realitat és que a la platja no existeix cap servei de salvament i tampoc la infraestructura que acompanya a aquesta prestació. Ni torres de vigilància, ni banderes per a senyalitzar si és o no apte el bany per als usuaris, ni llavapeus, com tampoc la caseta on s'emmagatzemen el material dels vigilants s'han instal·lat en la costa.

Les queixes dels veïns no s'han fet esperar. Els mateixos que des de fa setmanes denuncien la degradació del litoral i l'abandó de les passarel·les, que afortunadament aquesta setmana, en plena temporada, el consistori ha decidit reparar, són els que denuncien l'abandó d'una costa “que mereix molt més”.

La regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, s'ha fet eco d'aquestes protestes que “es produeixen en un moment en el qual el litoral hauria de presentar la seua millor imatge”. “Entenem que la pandèmia del coronavirus ha derivat en una situació extraordinària, però els veïns no entenen com amb el temps que hi ha hagut per a programar l'adequació de la costa i la posada en marxa del socorrisme, a les portes de juliol seguisca sense habilitar-se”.

Des del Partit Popular d'Almassora “sol·licitem la màxima agilitat per a posar en marxa aquests serveis. El nostre poble mereix les màximes garanties de vigilància i socorrisme en la costa i gaudir d'una platja única i familiar com és la nostra en un estat òptim. Ignorar-la no sols a l'estiu, sinó durant la resta de l'any és injust per als qui paguen religiosament els seus impostos cada any”, ha considerat Rovira.

Pujar