15 d’agost de 2020 15/8/20

El PP planteja un pla d'adecuació de voreres per a garantir la seguretat als vianants

El PP planteja un pla d'adecuació de voreres per a garantir la seguretat als vianants - (foto 1)
  • L'objectiu és evitar accidents entre els vianants, que no hagen d'ocupar la calçada per la proliferació d'herbes i que “Almassora tinga la millor imatge”

MÉS FOTOS
El PP planteja un pla d'adecuació de voreres per a garantir la seguretat als vianants - (foto 2)

El Partit Popular d'Almassora ha proposat l'elaboració d'un pla integral d'adequació de voreres per a garantir la seguretat als vianants i evitar que aquests acaben circulant per la calçada com a conseqüència del mal estat dels circuits per als vianants.

La iniciativa respon “a les queixes que molts ciutadans ens han fet arribar per trams de voreres que no tenen paviment, s'han convertit en zones enjardinades per la falta de neteja o, directament, no existeixen”.

Arturo Soler, regidor del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha explicat que el principal repte és “assegurar als nostres veïns que disposen de passos adequats i adaptats per a caminar amb seguretat”. Es dona la circumstància, ha explicat el regidor, “que hi ha carrers en les quals les rajoles estan soltes o les vorades s'han alçat, o la vorera resulta impracticable perquè on hauria d'haver-hi paviment només hi ha herbes i matolls”.

Aquesta situació provoca “accidents periòdics que podríem evitar, riscos per als vianants que baixen a la calçada per on discorren els vehicles i una imatge degradada de la nostra localitat”.

En aquest sentit, ha assenyalat Soler, una solució “senzilla i que permetria establir zones de treball segons sectors seria la d'establir un pla integral de voreres que garantira l'adequació d'aquests passos per als vianants que periòdicament haurien de revisar-se per a assegurar el seu estat òptim”. “És una bona mesura per a evitar que Almassora present una imatge que no és la que mereix i, sobretot, perquè els nostres veïns passegen amb seguretat i garanties pel carrer”, ha manifestat l'edil.

Pujar