elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP planteja un pla de conservació de parcs infantils a Almassora per a frenar el seu abandó

El PP planteja un pla de conservació de parcs infantils a Almassora per a frenar el seu abandó
  • La proposta parteix de les queixes i protestes de famílies que denuncien la falta de manteniment i neteja de les infraestructures que utilitzen milers de menors

MÉS FOTOS
El PP planteja un pla de conservació de parcs infantils a Almassora per a frenar el seu abandó - (foto 2)

El Partit Popular a Almassora ha plantejat l'elaboració d'un pla de conservació de parcs infantils en la localitat que evite l'abandó i la precarietat d'infraestructures de joc que diàriament utilitzen milers de menors.

Així ho ha exposat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, qui ha demandat l'execució d'un pla de control “que garantisca el manteniment de les instal·lacions públiques que haurien de ser objecte d'un control constant per a evitar accidents i assegurar un estat òptim per part dels més xicotets”.

Rovira ha posat com a exemple el parc infantil que el PSOE va començar a construir fa un any en la localitat “i que hui presenta unes condicions precàries que no mereixen els nostres xicotets, pels riscos que comporta, i que hauria de corregir-se perquè la imatge d'Almassora mai hauria de ser la de l'abandó”.

En aquest sentit, explica la regidora, “en l'últim ple plantegem la necessitat d'actuar en aquesta mena d'instal·lacions i de millorar, de manera concreta alguns d'ells”. És el cas del parc infantil adaptat que s'ha construït als voltants del parc Manuel Pesudo, on es van invertir 40.000 euros fa menys d'un any.

Segons explica Rovira, “li traslladem al PSOE la urgent necessitat de millorar un entorn que presentava perills per als menors, amb cants de formigó no suavitzats per a evitar accidents, així com la desprotecció d'unes rampes vegetals que havien sigut danyades i que deixaven al descobert la malla vegetal i la xarxa de reg per degoteig”. “És només un exemple, ha assenyalat Rovira, “però lamentablement hi ha molts més. Fa falta actuar perquè de no fer-ho, es mantenen riscos per als més xicotets, s'abona la degradació sobre l'entorn i la imatge que es projecta injusta”, ha manifestat la regidora.

Pujar