31 de maig de 2020 31/5/20

Més de 600 persones opten a 50 ocupacions en el I Fòrum Connecta Labora a Almassora

Més de 600 persones opten a 50 ocupacions en el I Fòrum Connecta Labora a Almassora - (foto 1)
  • El consistori habilita més aules per a tallers i entrevistes davant l’elevada demanda

MÉS FOTOS
Més de 600 persones opten a 50 ocupacions en el I Fòrum Connecta Labora a Almassora - (foto 2)
Més de 600 persones opten a 50 ocupacions en el I Fòrum Connecta Labora a Almassora - (foto 3)
Més de 600 persones opten a 50 ocupacions en el I Fòrum Connecta Labora a Almassora - (foto 4)

L'Ajuntament d'Almassora s'ha convertit hui en espai per a la cerca activa d'ocupació a través de l'I Fòrum Connecta Labora, que ha oferit 50 llocs de treball a les més de 600 persones inscrites. La multitud d'assistents ha propiciat que el consistori haja habilitat més aules i mobiliari per a les entrevistes entre empreses i candidats i haja multiplicat els tallers programats. L'esdeveniment és fruit de la col·laboració del Pacte de la Ceràmica i el servei Labora de la Generalitat Valenciana.

D'aquesta forma, des de primera hora del matí han passat per les dependències del consistori les més de 400 persones inscrites prèviament a través del portal web habilitat per Labora i altres 200 que no havien reservat cita. A més, tres autobusos de l'Alcora, Onda i Vila-real han acostat a estudiants de la província a la recerca d'eines per a la inserció laboral en el futur. També han participat el Centre de Formació d'Almassora que imparteix els tallers de Labora i el Centre Cervantes d'FP de la localitat.

L'organització ha disposat un torn d'entrevistes directes a l'Aula de Formació de l'Ajuntament amb expositors per a les diferents empreses. Torrecid, Thesize, Neolith, ONCE, COCEMFE, Eurofirms, Access, Adecco o Manpower són algunes de les signatures presents durant la jornada, que finalitzarà a les sis de la vesprada, després de realitzar tallers per a aprendre a elaborar cartes de presentació i vídeocurrículums, simulacres d'entrevistes de treball i perfils de Linkedin i GVA Jobs.

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu; el director del Pacte de la Ceràmica, Samuel Falomir; i l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, han inaugurat aquest nou fòrum que, en paraules de la primera edil, “passa de les intencions a la pràctica amb entrevistes reals que donaran pas a contractes de treball i que demostra que l'atur necessita de la coordinació eficaç d'administracions i empreses”. De fet, Labora ha confirmat que les empreses participants han tancat cites amb els candidats que més s'ajusten als perfils buscats per a passar les entrevistes finals en les seues dependències en els pròxims dies.

Entre les ocupacions oferides figuren: encaixador de cítrics, tècnic de qualitat, mosso de magatzem, esmaltador, classificador, electromecànic, prensista, forner, carretiller, xapador ceràmic, personal de neteja, dependent, venedor de cupons ONCE, ajudant de cuina, caixer en botiga d'esport, controlador d'accés, oficial de manteniment, administratiu comercial, informàtic especialista en ciberseguretat, operari de construcció, professorat de prevenció de riscos laborals, instal·lador de façanes ventilades i enginyer químic.

Pujar