elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Persecució pels carrers d'Almassora a un home que estava robant cablejat de la llum

Persecució pels carrers d'Almassora a un home que estava robant cablejat de la llum
  • La identificació s'ha realitzat gràcies al dispositiu de vigilància especial que es va posar en marxa, després de detectar-se diversos furts d'esta índole en els últims dies.

MÉS FOTOS
Persecució pels carrers d'Almassora a un home que estava robant cablejat de la llum - (foto 2)

La Policia Local d'Almassora ha enxampat in fraganti a un home, J. C. E. S., mentre robava presumptament cables de cobrament de l'enllumenat públic al carrer Hernán Cortés. La identificació del suposat lladre va tindre lloc mentre una patrulla, conformada per dos agents locals, feien tasques de vigilància dins del dispositiu especial posat en marxa en els últims dies per a localitzar als presumptes autors de diversos robatoris de cable de coure esdevinguts en la localitat.

Durant estes labors de vigilància, els policies es van adonar que un home estava manipulant cables de l'enllumenat públic a l'interior d'una tapa. En el moment en el qual l'home va observar la presència policial va iniciar la fugida a peu i, després d'una intensa persecució efectuada pels dos agents, es va poder interceptar al presumpte autor.

Després del seu escorcoll i identificació, es va procedir a instruir diligències per un delicte contra el patrimoni. Estes diligències s'han remés a la seu judicial.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvana Rovira, ha lamentat les enormes molèsties que provoca este tipus de robatori als veïns, arribant fins i tot a generar talls de llum de l'enllumenat públic.

 

Pujar