23 de gener de 2020 23/1/20

Les penyes porten la celebració de Halloween al Recinte Fester

Les penyes porten la celebració de Halloween al Recinte Fester - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les penyes porten la celebració de Halloween al Recinte Fester - (foto 2)

  Caretes i maquillatge diabòlic preparats per a celebrar Halloween amb la festa que, un any més, organitza l'Associació de Penyes i Colles d'Almassora en el Recinte Fester, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut. Els seus representants seran els encarregats de jutjar les disfresses dels assistents i de premiar els millor elaborats.

  L'esdeveniment, que donarà començament a les 23:30 hores del dimarts 31 d'octubre, comptarà amb els DJ Lowe, Dani Alguacil i Joel Balada, a més d'amb una discomóvil que tancarà la festa. La previsió és que prop de 600 joves participen en aquest acte, que en edicions anteriors ja va registrar un gran èxit de públic.

  Per part del consistori, l'elecció del Recinte Fester possibilitarà "que els joves gaudisquen de la festa sense ocasionar molèsties", ha explicat l'edil de Joventut, Xavier Trenco. El regidor ha puntualitzat que aquest tipus d'esdeveniments "eviten que els xics i xiques es desplacen a altres municipis, una cosa que també agraeixen les famílies".

  A més d'aquesta proposta d'oci, la Casa de Joventut d'Almassora realitzarà altres activitats vinculades a la celebració d'Halloween. Destaca la prevista per a aquest dissabte 28 d'octubre, en la qual els xics i xiques convertiran l'Ateneu Jove en una casa del terror. A ella podran accedir tots aquells agosarats que s'inscriguen prèviament en l'esdeveniment, sempre que siguen majors de 13 anys.

  ocultar
  Les penyes porten la celebració de Halloween al Recinte Fester
  Pujar