2 de desembre de 2020 2/12/20

Les penyes d'Almassora preparen una nova edició del 'Grand Prix d'Humor' al Recinte Fester

Les penyes d'Almassora preparen una nova edició del 'Grand Prix d'Humor' al Recinte Fester - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les penyes d'Almassora preparen una nova edició del 'Grand Prix d'Humor' al Recinte Fester - (foto 2)

  L'Associació de Penyes i Colles d'Almassora ha convocat una nova edició del 'Grand Prix d'Humor' per al pròxim 6 de maig. L'esdeveniment, que es celebará al Recinte Fester del Camí Benafelí, suposarà l'inici dels actes de les festes patronals de Santa Quitèria i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut.

  Els valents que accepten el repte hauran de completar un circuit de proves d'equilibri, habilitat i treball en equip, al qual l'aigua i les aparatoses difresses afegiran dificultat, en menys de 45 minuts. Aquells equips que acaben en menys temps rebran premis i trofeus. Posteriorment, els participants gaudiran d'un sopar de 'pa i porta' i d'ambientació musical durant la nit.

  L'Associació de Penyes i Colles confia a repetir l'èxit de convocatòria de la passada edició, en la qual prop de 400 joves es van unir a les proves i al sopar de 'pa i porta' posterior. El termini d'inscripció per al 'Grand Prix d'Humor' romandrà obert fins al pròxim 28 de maig i el preu serà de 10 euros per agrupació. La participació en les activitats, per motius de seguretat, estarà limitada a majors de 13 anys.

  Pujar