1 d’octubre de 2020 1/10/20

Les penyes d'Almassora celebraran la nit de Reis en el Recinte Fester

Les penyes d'Almassora celebraran la nit de Reis en el Recinte Fester - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les penyes d'Almassora celebraran la nit de Reis en el Recinte Fester - (foto 2)

  La nit de reis a Almassora estarà amenitzada per la música dels DJ locals Elías Posh i Dani Alguacil. Tots dos lideraran la festa organitzada per la Associació de Penyes i Colles, la qual celebrarà en el Recinte Fester la tercera edició de l'esdeveniment i que començarà a les 23.30 hores. La celebració compta amb el suport de la Regidoria de Joventut i serà la primera activitat de la programació trimestral del departament que dirigeix Xavier Trenco.

  "Gràcies a aquests esdeveniments evitem que els joves hagen d'agafar el cotxe per a dirigir-se a altres poblacions i, a més, estimulem l'economia local, ja que davant una oferta d'oci com aquesta, molts grups opten per sopar en els bars i restaurants del municipi", ha destacat el regidor de Joventut. El consistori tornarà a col·laborar de nou amb l'associació juvenil que aglutina les penyes per a organitzar la festa de Carnestoltes, prevista per al dissabte 2 de març.

  Més enllà d'aquestes celebracions, la programació trimestral de l'àrea de Joventut, inclou més d'una vintena de cursos i activitats que l'edil ha donat a conéixer aquest matí durant la presentació a mitjans. La combinació entre "propostes d'oci i oci educatiu i la preparació acadèmica" defineix aquesta planificació en la qual "la col·laboració de les associacions locals és fonamental per a la dinamització de les activitats".

  Destaquen, per la demanda registrada, les classes les classes d'idiomes que començaran a partir del 17 de gener i que estan orientades a la preparació de l'examen de nivell C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV). A més, l'Ateneu Jove també obrirà de nou l'English Speaking Club, un grup de conversa en anglés de nivell B1 i impartit pel personal del centre Yes English Lessons.

  La Casa de Joventut copa una part important dels tallers que es desenvolupen a l'Ateneu Jove i, de fet, ofereix reforç lectiu i activitats de lleure gratuïtes totes les vesprades de dilluns a divendres. Com a proposta destacada, els integrants de la Casa de Joventut es preparen per a combatre el 'Blue Monday' amb un taller de risoteràpia el pròxim 14 de gener.

  Així mateix, el centre juvenil obri en cap de setmana per l''Esplai el dissabte', una proposta lúdica per a públic de 6 a 12 anys mitjançant la quals els xicotets aprenen hàbits de participació i convivència. El divendres 1 de febrer el grup Phoenix Teatre realitzarà un taller de targetes de l'amistat i l'amor i l'1 de març, un altre d'expressió corporal. Per la seua banda, Lluïsos Almassora ha organitzat la Pujada al Campanar per al pròxim 16 de febrer i la tradicional excursió amb bicicleta de l'associació juvenil se celebrarà el dissabte 2 de març.

  Pujar