11 de desembre de 2019 11/12/19

La partida Sant Antoni d'Almassora honra al seu patró

La partida Sant Antoni d'Almassora honra al seu patró - (foto 1)
  • Aquest diumenge 28 de juliol tindrà lloc la festa en honor a Sant Antoni amb missa i processó des de l'ermita

MÉS FOTOS
La partida Sant Antoni d'Almassora honra al seu patró - (foto 2)

Aquest diumenge 28 de juliol la partida Sant Antoni d'Almassora es vist de festa per a honrar al seu patró. A les 8.30 del matí tindrà lloc una missa en honor a Sant Antoni en l'ermita i, posteriorment, tindrà lloc la processó a la qual acompanyaran de fons el tritllege de les campanes per a anunciar la festa gran de la partida. També hi haurà cants dels gojos per a honrar al patró i, fins al dimarts 6 d'agost, cada vesprada en l'ermita, sobre les 20.00 tindran lloc les novenes en honor al sant.

Es tracta d'una festa molt esperada pels veïns i que es viu amb molta intensitat. Aquesta partida és un lloc molt volgut pels veïns, ja que antigament se celebrava una gran fira amb carreres de cavalls, teatre i actes important. A més, atreia els residents que venien a l'estiu a passar-ho en les seues alqueries.

Cal destacar els atractius d'aquesta partida, que compta amb elements com els pous dels quals antigament es treia aigua, així com l'ermita o els molins, tot això envoltat d'un bell paisatge d'horta, al costat del nucli urbà d'Almassora i de la platja: “Convidem a tots al fet que participen en aquesta festa, que esperem que continue viva per molts anys més”, expliquen els organitzadors.

ocultar
La partida Sant Antoni d'Almassora honra al seu patró
Pujar