27 de setembre de 2020 27/9/20

El Parc d'Educació Vial clausura el seu primer exercici amb una festa per a 2.500 escolars

El Parc d'Educació Vial clausura el seu primer exercici amb una festa per a 2.500 escolars - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Parc d'Educació Vial clausura el seu primer exercici amb una festa per a 2.500 escolars - (foto 2)

  El Parc d'Educació Vial d'Almassora celebra avui la clausura del seu primer curs. La festa comptarà amb la presència de 2.500 escolars que durant l'exercici han participat en les diferents classes teòriques i pràctiques organitzades per la Regidoria de Seguretat Pública i impartides per la Policia Local. Les instal·lacions del carrer Boqueras obriran les seues portes a les 11.00 hores, en una jornada festiva on els menors hauran d'anar acompanyats per algun adult.

  La Regidoria de Seguretat Pública ha preparat per a l'esdeveniment activitats lúdiques i premis per als més xicotets. Aquesta festa permetrà a les famílies conèixer el parc i obrir les portes a menors que encara no coneixien el recinte. A més, els xiquets participants rebran un obsequi en finalitzar la jornada.

  Cal recordar que el Parc d'Educació Vial d'Almassora porta un any en funcionament i que una inversió de 49.627 euros va permetre donar-li ús a un espai que hi havia estat abandonat molts anys. Durant els matins, el modern circuit rep visites d'escolars de la localitat que reben les seues classes formatives; durant l'horari no lectiu, el parc roman obert per a la visita de famílies. Cal destacar també que les bicicletes utilitzades en el recinte van ser donades per les empreses UBE i BP Oil.

  Pujar