1 de desembre de 2020 1/12/20

Les obres de la piscina municipal d'Almassora encaren la recta final amb la instal·lació de paviment antilliscant

Les obres de la piscina municipal d'Almassora encaren la recta final amb la instal·lació de paviment antilliscant - (foto 1)
  • L'Ajuntament renovarà els espills dels vestuaris i els suports per a persones amb mobilitat reduïda de les dutxes

MÉS FOTOS
Les obres de la piscina municipal d'Almassora encaren la recta final amb la instal·lació de paviment antilliscant - (foto 2)

Els treballs de manteniment i renovació de la piscina municipal que el consistori està duent a terme durant el mes d'agost encaren la seua recta final amb la instal·lació d'un paviment antilliscant en les dutxes del complex. Aquesta fase de les obres tindrà un cost de 5.638,09 euros i el seu objectiu és evitar que es produïsquen accidents.

L'edil d'Esports, Xavier Trenco, ha confirmat que el consistori renovarà els suports plàstics per a persones amb mobilitat reduïda, ja que les estructures actuals “estan deteriorades per l'ús i per la constant exposició a la humitat a l'interior de les dutxes”. A més, els espills dels vestuaris seran reemplaçats a causa del desgast que presenten els actuals.

Durant la jornada d'avui, els operaris instal·laran les peces de rodapeus en els espais on s'ha renovat la cobertura ceràmica del sòl. En els pròxims dies el servei de neteja retirarà les restes de les obres i condicionarà la instal·lació perquè els tècnics municipals esportius puguen traslladar-se de nou a les oficines.

Aquestes tasques suposen la recta final d'unes obres que van començar a principis d'agost i que han comptat amb un pressupost de 72.118 euros. Durant aquestes setmanes, diferents empreses han dut a terme la substitució de la membrana que cobreix el got de la pisc

Reparació de la pista multiesportiva de Santa Quitèria

La Regidoria d'Esports ha confirmat que en els pròxims dies començarà la reparació de la pista multiesportiva situada a Santa Quitèria. Els treballs, els quals suposaran un inversió de 2.149,20 euros, permetran substituir les peces de fusta trencades o deteriorades, reparar la canastra de la instal·lació i pintar de nou les zones renovades.

Pujar