21 de setembre de 2020 21/9/20

Nova campanya esportiva en el Centre de la Raqueta d’Almassora

Nova campanya esportiva en el Centre de la Raqueta d’Almassora - (foto 1)
  • Abonaments, accés lliure i Escola Municipal de Tennis i Pàdel centren l’oferta

El regidor d'Esports, Sergio Gómez, ha presentat hui la campanya 2019-2020 del Centre Municipal de la Raqueta, que inclou l'Escola Municipal d'Adults, l'Escola Municipal Infantil, els preus d'ús lliure i l'abonament de 10 usos. Les persones interessades tenen entre el 2 i el 7 de setembre per a recollir en la piscina el seu número per al sorteig, que se celebrarà el dia 9 i donarà pas a les inscripcions a partir del 13.

Entre la programació del nou curs figuren tres grups d'adults (a partir de 15 anys) per a pàdel els dimarts i dijous en horari vespertí i, d'igual forma, dos grups per a tennis. Els preus, que són trimestrals, oscil·len entre els 60 i els 90 euros en funció de l'edat. Per part seua, l'Escola Municipal Infantil, amb classes dilluns i dimecres i dimarts i dijous, té un preu trimestral de 80 euros.

A més, la instal·lació compta amb preus d'ús lliure per a les pistes de tennis ràpid (2 euros/hora), terra batuda (4 euros/hora i mitja) i pàdel (8 euros/hora i mitja). Les persones que freqüenten el Centre Municipal de la Raqueta, situat al carrer Industrial del polígon Mijares, també disposen d'abonaments de 10 usos per a tennis ràpid (18 euros), terra batuda (36 euros) i pàdel (72 euros).

El primer trimestre de la nova campanya arrancarà l'1 d'octubre, mentre que el cicle finalitzarà el 30 de juny de 2020. No obstant això, les instal·lacions romandran obertes des de l'1 de setembre de dilluns a divendres de 15.15 a 22 hores i els dissabtes de 8.45 a 14 hores. El regidor de l'àrea ha recordat a les persones interessades que acudisquen a partir del dia 2 a la piscina per a recollir el número per a les inscripcions. En cas de superar l'aforament de cada activitat, el Servei Esportiu Municipal generarà una llista d'espera per a cada grup.

Pujar