16 de novembre de 2019 16/11/19

Multitudinari pa i porta per a la recta final del Roser a Almassora

Multitudinari pa i porta per a la recta final del Roser a Almassora - (foto 1)
  • Més de 3.700 persones comparteixen el sopar popular després de la vesprada taurina

MÉS FOTOS
Multitudinari pa i porta per a la recta final del Roser a Almassora - (foto 2)
Multitudinari pa i porta per a la recta final del Roser a Almassora - (foto 3)
Multitudinari pa i porta per a la recta final del Roser a Almassora - (foto 4)

Almassora encara hui la recta final de les seues festes patronals en honor a la Mare de Déu del Roser amb el sopar de pa i porta a la que s'han inscrit 3.744 persones. Les places d'Espanya i Pere Cornell es preparen des de primera hora del matí per a acollir aquest multitudinari esdeveniment, esdeveniment central d'una jornada que també estarà marcada a la vesprada taurina.

Les persones voluntàries de la Junta Local de Festes s'han encarregat de les inscripcions per als més de 3.700 veïns que es reuniran aquesta nit per a compartir taula i estovalles en una nit amenitzada per l'orquestra Benidorm. Els més xicotets gaudiran d'un parc infantil mentre dure aquesta cita gastronòmica en la qual col·labora la cooperativa agrícola Sant Josep. El sopar serà a les 21 hores i comptarà amb la presència de la reina, Nuria Alcalde Vedrí, i les dames Núria Dealbert Lafuente i Mar Rouco Cantavella.

La jornada, no obstant això, ha començat a les 11.15 hores amb la visita a la residència de la tercera edat Santa María Rosa Molas i l'entrada de vaques a càrrec de la ramaderia Hermanos Guillamón, de Sant Joan de Moró, i la prova pel recorregut de costum. A la cita taurina ha assistit també el president de la Diputació de Castelló, José Martí, després de la visita institucional a l'Ajuntament d'Almassora.

Martí ha aprofitat la seua estada a Almassora per a conéixer el Museu del Joguet, que ha superat les 8.700 visites des de la seua obertura en l’Espai Mercat al setembre de 2018. Precisament, el públic infantil té també una cita amb la màgia en la plaça Botànic Calduch dins de la programació de l'IV Festival Almacadabra.

En el cas dels aficionats taurins, la vesprada està reservada a les vaques d’Hermanos Cali, de Moixent (València), mentre que a la nit seran les vaques enfundades d'Alberto Garrido, d'Oropesa, les que posen en peus als retalladors en la plaça Major. El cartell taurí d'Almassora arribarà a la seua fi demà amb l'exhibició del bou del poble i els cerrils de Manuel Ángel Millares patrocinats per Aficionades Taurines, amb motiu del seu desé aniversari, i Aficionats al Bou.

Mentrestant, la Vila se submergirà en la recta final de les festes amb les actuacions de Rumba 13, Jarana, Toni Rico, Rocket dj, Patxi Ojana i el Duo Mimanera. El fermall final a la nit el posarà Franky Dazz amb l'IV Caragol Sound.

ocultar
Multitudinari pa i porta per a la recta final del Roser a Almassora
Pujar